Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A lábfejemen fájni fog a...

A lábfejemen fájni fog a tetoválás készítése?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 19:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos. Eleve nagyon vékony a bőr, és ezáltal a csontot is éri a tű. Egyik barátnőmnek a vádliján volt az első, elnyúlva, egészen bokáig ért lefelé. Azt mondta, hogy az volt a kemény, amikor a bokát varrták.
tegnapelőtt 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

Fájdalmas hely, mellesleg szerintem nem néz ki ott jól egy tetoválás...

Harmadrészt nem szeretem a tetoválásokat...

tegnapelőtt 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Fájni fog egy szinten, de pont, hogy jó helyet választottál rá, mert jól tud kinézni rajta.
tegnapelőtt 21:49
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Hajaj
tegnapelőtt 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lètezik fagyasztó spray. Kérj olyat rá.
tegnapelőtt 23:12
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Nekem inkább csikis volt.

Lábujj az fáj.

tegnapelőtt 23:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy és ki csinálja. Csuklónál volt egy takarandó nevem, amit férfi varrt vésve. Takarást már nő varrta, és nem véste, ami csak a végén fájt már. Szóval fájhat is, de benne van a pakliban, hogy nem fáj az egész
tegnap 06:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Lábfejemen még nincs, de a hátamon (a minta egy nagy része a gerincen), nyakamon, csuklóim belsején és alkarom oldalán van. Ezekre azt szokták mondani, hogy fájdalmas helyek. Nyakamon fájt egy pár percig mikor a tetkós elkezdte, de egyébként én nem éreztem szinte semmit. Szóval ez mindenkinék változik, mennyire fáj.
tegnap 12:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Értem
ma 13:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Dizájntól is függ.

Egy lenge kis dotwork hármas tûvel nem ugyanaz, mint egy traditional aminek a vonalai 14 es tûvel készüpnek, és aztán jól van töltve

ma 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!