Genitális tetoválást férfi hol csinálnak Budapesten?
Figyelt kérdés
A teljes intim területet farok, makk, zacsi, szeméremdomb szeretném full feketére teljes kitöltéssel kitetováltani.tegnap 15:32
1/3 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki tudna valakit ajánlani? Aki csinált már ilyet és nem horror áron dolgozik?
tegnap 15:51
2/3 anonim válasza:
Gondoltam, hogy nem horror áron kéne... Szerintem ép eszű tetováló ilyet nem vállal sehol, max külföldön, néhol. Miért gondolod, hogyha egy ilyen dolgot valaki elvállal bagóért?
3/3 anonim válasza:
Jó kérdés, de biztos van, aki elvállalja. Blackwork, blackout-tal foglalkozó tetoválót keress. Mondjuk nem tudom, hogy a makkban mennyire marad meg a klasszikus módon bevitt festék.
Esetleg írj Komáromi Gergőnek.
A nem horror ár meg nem tudom, hogy mi lenne. Azért időigényes a jó blackout munka. Pláne a férfi genitáliánál, ahol annyi hajlás és szűkhely van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!