Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit gondoltok erről a tetoválá...

Mit gondoltok erről a tetoválásról?

Figyelt kérdés

[link]

Én ugyanilyet és ugyanide szeretném mint a képen látható, de csak hennában, nem igazi tetoválásban!

Viszont van egy kis problémám. Nagyon szeretném ezt a hennát, ugyanis még csak be sem töltöttem a 16. életévemet, még is gondolkodtam pár hónapja az öngy... kimondani is szörnyű és nem is ez a lényeg. a lényeg az hogy soha nem hittem igazán Istenben, és nem volt semmi hitem. De ezek után amiket átéltem (és nem szeretném részletezni) egyedül a hit volt az ami megmentette attól hogy elkövessem a legnagyobb hibámat. Úgy éreztem, hogy itt az esély, hogy ha Isten megsegít vagy valami csoda folytán jobbra fordul minden és elsimulnak a dolgok az életemben, akkor létezik és van miért hinni. Ez a henna számomra ezt jelentené. Amúgy mielőtt bári elkezdene aggódni (ha van itt ilyen egyáltalán..) szólok, hogy amiért ezt akartam művelni magammal ennek nem valami hű de nagy katasztrófa az oka! Vagyis számomra ez igen is katasztrófa volt, hiszen idáig vezetett de másoknak ez pusztán családi probléma kisebb-nagyobb nézeteltérésekkel, szerelmi csalódások, pofára esések stb-nek számítanak valószínűleg! És a másik ok pedig amiért szeretném ezt a hennát, az az hogy Demi Lovato viseli, aki az új példaképem lett, mert ő is nehéz időszakon van túl és nem adta fel, ezt becsülöm benne :)

A kérdés az, hogy igaz hogy a henna lekopik, de megcsináltassam szerintetek? Mások nem fognak emiatt elrendelni egy nagyon vallásos embernek?! (még csak meg se vagyok keresztelve..) Vagy hülyeségnek tartjátok ti személy szerint az ötletem?

Apámnak ma mondtam hogy ezt a hennát szeretném majd,de nem örült neki mert úgy hiszi nem vagyok vallásos, ami igaz is csak ez a dolog megváltoztatta az életem egy részét és ez sokat jelent nekem. De neki nem mondhatom el ezt, és senkinek sem mert belepusztulnának a megtudnák hogy ilyeneken járt az eszem :(

Bocsánat ha hosszan fogalmaztam, de dőlt az ihlet és... remélem páran elolvassátok előre is köszönöm :)

2014. aug. 12. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:

A Henna lekopik viszonylag hamar. Az egyik volt barátnőmnek szokott lenni régebben. Van amelyik 2-3 hétig tartott, másik meg csak 4-5 napig. Attól is függ persze, hogy mekkora és ki csinálja.

Ettől nem hiszem, hogy valami jehova tanújának fognak hinni, vagy hittérítőnek. Elég sok embernek van kereszt tetoválva, vagy lóg a nyakában.

Szerintem csináltasd meg nyugodtan, megbánni nem fogod mert úgyis hamar lekopik, ha meg annyira megszereted, akkor tetováltatsz rendeset, vagy rendszeresen "megújítod" :D

2014. aug. 12. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
tényleg gyorsan lekopik. szerintem inkább vegyél egy kereszt alakú medált és hord azt. tartósabb és mutatósabb:)
2014. aug. 12. 22:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönööm :)
2014. aug. 12. 23:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Megcsináltadhatod, és ha tetszik, később legfeljebb tetoválást is csináltatsz.
2014. aug. 13. 12:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, igazin is gondolkodtam de csak később ha még akkor is tetszik :)
2014. aug. 13. 14:17
 6/6 anonim válasza:
Szerintem megcsináltathatod tetoválásban is majd, és Demi nekem is a példaképem :D
2014. aug. 18. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!