Mit gondoltok egy ilyen tetoválásról?
Hát, ha lenne olyan valaki, akit gyerekkorom óta tisztelek és szeretek, és követem a munkáját, én csináltatnék ilyen tetkót.
Szerintem nincs vele gond.
Én is "aláírásos" tetkót szeretnék pár számomra nagyon fontos családtagom aláírásával (igaz én valamilyen mintával szeretném kombinálni)
Az a fontos, hogy neked sokat jelentsen! :)
első gondolatom az volt hogy borostyán levelekben lennének az aláírások, minden levél egy-egy embert jelképez, és úgy szeretném hogy amikor csináltatnám akkor ott lennének és saját kézzel írnák alá
de még kísérletezem a rajzzal :)
2.voltam :)
Nekem is van olyan tetoválásom, amiért többen ki is nevettek már, de én úgy vagyok vele, hogy magamnak tetováltattam, nem nekik, innentől kezdve nagyon nem érdekel a véleményük. Nekem sokat jelent, a részem. Magyarázni se kell, hogy miért van rajtad, mert aki ugyanúgy szereti az adott témát, az érteni fogja, aki meg hülyeségnek tartja, akármeddig magyarázod neki, akkor is annak fogja.. Szerintem csináltasd meg! (:
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!