Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit gondoltok a kalocsai...

Mit gondoltok a kalocsai mintát ábrázoló tetoválásról?

Figyelt kérdés

Fekete színben, egy függőleges vonalban az oldalamon. Ilyet szeretnék csináltatni már régóta, de csak most lett rá lehetőségem mivel be kellett hogy töltsem a 18-at. De sokan mondták, hogy ne tegyem mert "ilyet a melegek szoktak".

[link]

2013. júl. 27. 14:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Figyelj, te lány. Azt tetováltatsz magadra, amit akarsz, hogy jövünk mi ahhoz, hogy beleszóljunk? A te bőröd, nem? Basszuskulcs, ne adj már mások véleményére ennyit - és, ha azt mondom, hogy szerintem ocsmány a kalocsai, akkor nem varratod magadra?
2013. júl. 27. 16:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Figyelj, nem vagyok lány.

Mindenféleképp magamra fogom varratni, ezt már eldöntöttem. Csak érdekel, hogy mennyien fognak homokosnak nézni miatta. Így már érthetővé vált számodra a kérdésem célja? Tudsz válaszolni?

2013. júl. 27. 16:31
 3/3 anonim ***** válasza:

ha amúgy nem öltözöl pávásan vagy úgy mint a melegek akkor én nem tartanálak annak:)

ezzel a mintával meg különösebb bajom nincs:/ez az emberek ízlésétől függ..de ha szépen/igényesen lenne megcsinálva nekem tetszene:)

(főleg ha valamilyen jelentése is van nem csak divat tetkó)

16/l

2013. júl. 27. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!