Mit tegyek? Megcsináltassam?
Figyelt kérdés
Egy 4,5 cm hosszúsági tetoválásról lenne szó, ami egy keresztet ábrázol, ami keresztényi jelkép. Már évek óta szeretném megcsináltatni, de most elbizonytalanítottak azzal, hogy "kíváncsi lesznek, mit szólnak hozzá a tanárok", ilyesmik. Gimnáziumban tanulok egyébként. A csuklómra szeretném, és holnap lenne a tetoválás, így visszamondhatom, de mégis szeretném... :( És, tudom, hogy 60 évesen is "vele" kell élnem.2014. júl. 31. 12:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem addig inkább ne tetováltass, amíg nem vagy biztos a dolgodban. Értem, hogy keresztény vagy, vallásos, de minek ezt hangoztatni/magadon hordani? A vallásod, hited, csak rád tartozik, és senki másra, nem kell magadon hordanod.
2/4 anonim válasza:
Én sem tenném..mondjuk én eleve gáznak tartom ezeket a vallásos tetkókat, de Te tudod.
3/4 anonim válasza:
Ha gimis vagy akkor egyben nagyon fiatal is. A tetoválás meg tényleg egész életre szól... na jó persze le is lehet már szedetni, de az is macera és pénz. Tiniként én is sok mindent magamra varrattam volna, ilyen hülye jelképeket, meg cuki delfint, stbstb. Már felnőtt vagyok, hát ha tényleg ezek lennének rajtam akkor állandóan takargatnám mert felnőttként ez már rettentő ciki. Te is így fogod gondolni, mert pont a következő években fogsz a legtöbbet változni gondolkodásban is. Szóval szerintem várj ezzel még pár évet. Nem is értem miért olyan fontos ez most?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Egyértelműen, nem szeretném megcsináltatni a tetoválást, és utánakérdeztem, az orvosom sem javasolja. Van egy kisebb "aortagyök" megnagyobbodásom, ami azzal jár, hogy tilos bármilyen kontaktsport, és gyógyszert is szednem kell rá. Szóval, kétségtelen, hogy visszamondtam az időpontot.
2014. júl. 31. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!