Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Megcsináltassam vagy ne?

Megcsináltassam vagy ne?

Figyelt kérdés
szeretnék egy piktogramot tetováltatni a bokámra, de egy olyan szimbólum ez ami magába foglalva nekem nagyon sokat jelent, de viszont nem vagyok benne tehetséges, mi van ha kinéznek miatta? szerintetek mit csináljak, legyen vagy ne legyen?
2013. dec. 14. 23:48
 1/2 anonim ***** válasza:
miért ne lenne? ki nézne le miatta ? olyan emberek véleményével akarsz foglalkozni akikkel életedben 1-2 alkalommal beszélsz vagy még annyit se, különben sem 1513at írunk hogy egy alig feltűnő tetoválás miatt nézzenek ki minket. Számodra jelentsen valamit és boldogan hord, kész, régen rossz ha egy tetoválás nem magadniatt, hanem mások miatt készül úgy ahogy..szard már le őket...
2013. dec. 15. 09:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszod. Megcsinaltattam .:))
2013. dec. 16. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!