15/F Mielőtt mindenki elkezd pampogni, hogy gondolkodjak meg várjak még elmondanám, hogy évek óta szeretném ezt a tetoválást, nem divat tetkó, van komoly jelentése, az egész életem eszerint élem le ez mindig emlékeztetni fog(nem is valami tömegidézet) stílusos és jól mutat. A kérdésem az lenne, hogy el fog-e deformálódni. A vállamra akarok, fekete, pont a vállam körvonalára nem hiszem, hogy sokat nőnék még apám anyám is alacsony termet és se vagyok magasa vállam sokat már nem hiszem, hogy fog izmosodni. (és itt még egy kérdés: ha izmosodik a vállam át lehet varratni, hogy újra jó legyen?) A másik, hogy 15 évesen szülői jelenléttel legális? Mert mindenhol mást írnak van ahol az, hogy 14-től szülői jelenléttel van ahol 16-tól ugyanez. Ha már megcsináltathatom legálisan megcsináltatom ha nem akkor még kivárom azt az 1 évet.
Ui.: Nem kérek megbánnád, ronda lesz öregen stb. válaszokat nem érdekel milyen lesz öregen, és ha megcsináltatom biztos leszek benne, hogy akarom.
Csak 16 evtol lehet szuloi jelenlettel, vard ki azt az egy evet.
Egy tetovalo
2013. jún. 20. 09:30
2/8 animefan98 válasza:
Csináltasd meg.
2013. jún. 20. 15:27
3/8 anonim válasza:
bírom az ilyen 15éveseket, akik kijelentik, hogy " az egész életem eszerint élem le"...
de amúgy várd meg a 16ot
Átjavítani át lehet, ha reped, de nem tuti, hogy szép lesz.
2013. jún. 20. 16:41
4/8 A kérdező kommentje:
Neked nem volt ilyen idősen olyan értékrended ami szerint akartad leélni az életed és ez az ízlésedtől független? És ez nem olyan dolog mint a szerelem vagy stb. hanem egyszerűen a személyiségem és tudom, ha ez megváltozik utálni fogom magam érte, de ez a tetkó mindig emlékeztetni fog rá. :)
2013. jún. 20. 20:00
5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy tudom, hogy a lézeres leszedetés után nem lesz ugyanolyan a bőröd, de nagyon elhalványul és ha arra varratod rá nagyobban akkor elméletileg újra tökéletes lesz.
2013. jún. 20. 20:04
6/8 anonim válasza:
Hiába érzed nagynak magad, a tetoválás nem véletlenül 18 éves kortól legális. Még ezalatt az egy év alatt is rengeteget változhatsz, nem hogy 5-10 év múlva.. Én úgy tudom törvényesen 18 éves kor alatt mindig ott kell lenni a szülőnek, de persze kivételek mindig vannak. Meg kell kérdezni.
2013. jún. 23. 09:42
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó már ne haragudj de tudsz olvasni? Amúgy nem csípem ezeket leszóló kommentárokat mivel pont annyit tudsz rólam amennyit itt leírtam és nem képzelem magam nagynak e-mellet leírtam azt is, hogy valószínűleg nem fogok sokat változni csak más véleményére voltam kíváncsi.(Egyébként ha jól tudom az ember megáll a növéssel 20 éves kora körül szóval 10 év múlva biztos nem fogok nőni) Mellesleg az is benne volt a kérdésben, hogy hány éves kortól lehet szülői felügyelettel azt tudom, hogy 18-tól lehet anélkül én arra vagyok kíváncsi, hogy azzal mikor...
2013. jún. 26. 04:07
8/8 TomMunk válasza:
Szerintem várd meg vele a 18-at :) Megéri... ekkortájt állsz meg a növésben, szóval a tetkó igényesen fog kinézni évek múltán is. Ha nem változik a véleményed, akkor pedig még biztosabban tetováltatod magadra :) Én is 15 vagyok, és már évek óta gondolkodok egy tetkóban (konkrétan 4 éve) a kedvenc bandám hatására.... de szerintem kivárom az "időt", hogy igényesen tiszteleghessek a saját pofám előtt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!