Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Csak szerintem csúnya a...

Csak szerintem csúnya a szemöldöktetoválás? Női logika, leborotválod a szemöldököd, majd vissza rajzolod? WTF?

Figyelt kérdés

2014. júl. 19. 15:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, ne a legrosszabb példát rángasd ide, hogy mindegyik ilyen. Szerintem ez kifejezetten jó: [link]
2014. júl. 19. 15:25
 12/23 anonim ***** válasza:
44%
Alapból nem szeretem tetoválást, de az ilyen szemöldökön jókat szoktam röhögni. Főleg akiknek a homloka közepére van 2 vonal tetoválva, sokkal feljebb, mint ahogy az eredeti lenne. Kíváncsi lennék, hogy így most szebbnek érzik magukat?
2014. júl. 19. 15:29
 13/23 anonim ***** válasza:
37%

nálam benne van a 'kizáró tényezők' részben a választási szempontok listán :) és elég nehéz ellensúlyozni, hogy elfogadjam :) de nincs lehetetlen :)

21F

2014. júl. 19. 15:34
 14/23 anonim ***** válasza:
87%

Vannak esetek amikor tényleg segít a szemöldök tetoválás, de amikor egy szép ívû, vékony szemöldök helyére rajzolnak egy centi vastag szemöldököt csak a divat miatt az nagyon gáz, és figyelembe se veszik, hogy nem is illik az arcukhoz.Vannak arcformák amikhez jól mutat a vastag szemöldök pl. a nõi modelleknek az elég karakteres arcuk miatt.

Nagyon sokan elcsúnyítják magukat ezzel és úgy néznek ki mint egy transzfesztita. Tegnap is a belvárosban sétálva számtalan ilyen lányt láttam. A legdurvább a platinaszõke haj és fekete vastag szemöldök.

2014. júl. 19. 16:13
 15/23 anonim ***** válasza:
76%

Az enyém tetovált, mert nem lehetett vele mit kezdeni, van, akinél rossz a hozott anyag.

Nagyon fakószőke a gyári szemöldököm, (festett) fekete haj mellé, tehát eleve úgy néztem ki "simán hagyva", mint egy eltoszott marilyn manson klón, akinek nincs szemöldöke. Csak közelebbről látszott hogy van voltaképp.

És ami van, az piheszerű, szabálytalan és erősen hiányos, így befesteni se tudta rendesen egy kozmetikus se, pár nap alatt lekopott a bőrről és megszakadt a folytonosság, az alakja miatt mindig bénára sikerült eleve akármelyik csinálta és macerás naponta újrafestetni.

Rajzoláshoz béna voltam, szörnyű szemöldököket kanyarítottam magamnak.

A tetoválttal nincs baj. Nekem egyszerű, vékony (a normál vastag nem áll nekem jól), nem épp természetes hatású ugyan, de nem kirívó, nincs hülyén ívelve. A legtöbbeknek elsőre nem esik le hogy tetovált, simán festettnek vagy rajzoltnak hiszik.

Ha valaki rusnyának tart miatta, evvan, tartson annak szíve joga. A sok rossz megoldás közül nekem ez lett a legkevésbé rossz, már 30 felé jártam mire megcsináltattam, szóval nem kapkodtam el a döntést, és nem mondhatni hogy nem próbáltam ki minden más alternatívát, ezer kozmetikust, stb.

2014. júl. 19. 16:21
 16/23 anonim ***** válasza:
63%
*párnaponta
2014. júl. 19. 16:22
 17/23 anonim ***** válasza:
81%

szemöldök tetoválások között is van különbség:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Amúgy jobb egy szépen kivitelezett kozmetikai tetoválás, mint egy otthoni ceruzás próbálkozás.

És higgyétek el, van akinek tényleg kell (nem nekem), pl. nekik:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Kell még link? Szerintem ennyi elég lesz.

2014. júl. 19. 20:20
 18/23 anonim ***** válasza:
81%
Vannak tényleg nagyon ordenárék és nem is szeretem, de szerencsére azért van, aki tényleg igényeset csináltat, azzal nincsen bajom. Fentebb linkeltek olyanokat, amik már bőven az elfogadható kategóriát képviselik :)
2014. júl. 20. 13:06
 19/23 anonim válasza:
0%
Én nem tetováltatnám ki magam, szerintem még akkor se, ha tényleg nagyon ronda lenne a szemöldököm. Unokanővéreim például mind a ketten kitetováltatták maguknak, de ők máshogy lettek nevelve, mint én, ráadásul iszonyatosan jól áll nekik. Mondjuk fogalmam sincs, hogyan néznének ki majd 80 évesen, ráncosan, tetovált szemöldökkel, de ez más tészta.
2014. júl. 22. 16:47
 20/23 anonim válasza:
Nekem se tetszik, túl mű, még egy igazán szép arcú nőnek sem áll jól. Sokkal szebb a természetes. Lehet sokan lustaságból választják, mert unják formára szedni. Pedig nem vesz el túl sok időt. A sminktetoválások egyébként sem tetszenek.
2014. júl. 24. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!