Fáj a tetoválás?
nem jó érzés de ki lehet bírni...
Viszont ha azt sem tudod mit akarsz inkább még gondold át, divatból ne tedd...
Nem nekünk kell ajánlani valamit,csak akkor tetováltass,ha valamiben biztos vagy.
Nekem két tetoválásom van,igen,fájdalmas,nálam olyan érzés volt,mintha beleégették volna a bőrömbe,de kibírható.
Az oldaladon az egyik legrosszabb, főleg, ha csikis is vagy. Ami még nagyon fájdalmas a comb meg a felkar belső fele, a többit ki lehet bírni, olyan, mintha epilálnának (legalábbis én ahhoz tudom hasonlítani).
Ez a "nézegetem, mik lennének jók" viszont elég ciki. A tetoválás egy önkifejezés, az ember olyan mintát TALÁL KI (és nem internetről szedett képet visz), ami számára jelent valamit, köti egy emberhez, egy emlékhez, egy akármihez.
A kinézem a katalógusból-féléket mindenki megbánja egy idő után, mert azok csak átmeneti hóbortok, fellángolások, és pár év múlva úgyis cikinek érzed majd, főleg, ha szembejön az utcán.
Arról nem is beszélve, hogy ha megkérdezik "Mit jelent?" és Te nem tudsz rendesen válaszolni, csak annyit, hogy "Semmit, csak tetszik", háááát... Egy tetovált embertől kb. ez a leggázabb mondat, amit hallhatsz...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!