Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Erröl valaki tud mutatni egy...

Erröl valaki tud mutatni egy teljes képet vagy egy rajzolt mintát vagy bármit amin teljesen látaszik a mimta?

Figyelt kérdés
[link]

2014. júl. 8. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát még ha jól meg lenne rajzolva, de ez csak egy erős közepes.

És egyébként miért nem terveztetsz sajátot? Mért pont ez kellene?

2014. júl. 8. 22:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért mert ehez hasonlot sem találtam és énis meg tudnám tervezni csak ötletem sincs, amugy csináltam ehez hasonlot de az nem tetszik ennyire ezért szeretnén lenyomozni ezt!
2014. júl. 9. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Figyelj, ezt a képet beviszed a tetováló stúdióba, és bármelyik tetováló rajzol egy ugyanilyen motívumot (ami nem látszik a képen, azt kipótolja), amit később fel tud varrni rád,ez a dolguk. a tervezésért kérnek valamennyi plussz pénzt.
2014. júl. 10. 21:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igazábol felkerestem pár studiot rés mind azt mondta hogy keresdem meg a teljes mintát :(
2014. júl. 11. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!