A tetoválásban tehet kárt, ha epilálom azt a részt (értelemszerűen már teljesen gyógyult állapotban) és esetleg 1-2 szőrszál begyullad?
Figyelt kérdés
Picit buta kérdés, de zavar a szőröm és borotválni nem akarom, mert az 2 nap után már borzalmas :D (Amúgy a combomon van, bár nem hiszem, hogy számít)2014. ápr. 9. 21:34
1/6 anonim válasza:
Hát, nekem a felkaromon van teljes színes tetoválás.
És sajnos volt 1-2 alkalom, amikor ilyen kis pattanás szerű bigyó nőtt oda, én meg megnyomtam, pici seb lett. Ott most nincs festék. :(
2/6 anonim válasza:
nekem soha egyikben sem tett kárt a begyulladt szőr vagy a pattanás
3/6 SzilKa válasza:
Az első egy hónapban ne bolygasd a friss tetkót, mert a felszín alatt tovább tart a gyógyulás, mint a felszínen.
Utána már nem fog kárt tenni benne.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Még nem állt szándékomban piszkálni, bár lassan az az 1 hónap is letelik, de eddig mindenki csak annyit volt képes reagálni, hogy amíg nem gyógyult meg, addig ne, holott mindig kihangsúlyoztam, hogy utána.. :3
2014. ápr. 14. 14:30
5/6 SzilKa válasza:
Láttam, hogy írtad, csak azért pontosítottam, mert sokan úgy gondolják/tudják, hogy ha a felszíne begyógyult, már gyógyultnak tekinthető. Ezért jeleztem, hogy 1 hónap mindenképp kell. :)
egy tetováló
6/6 A kérdező kommentje:
De te mellette az utánra is válaszoltál <3 :D
2014. ápr. 14. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!