Ez a tetoválás kb mennyibe kerülne? Mennyire fájna?
2014. máj. 4. 22:21
1/4 anonim válasza:
Áhh, semennyire =)
Nekem egy Kentaur van a tarkómon, és rámentek a csigolyámra. Nem folyt a könnyem, nem nyögtem, csak a fejemet markoltam, de kibírtam és túléltem.
Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, szerencsére én nem vagyok olyan idióta, hogy ide-oda ugrabugráljak, miközben tetoválnak... hiszen egy tetoválásról van szó: ha én elkezdek izegni-mozogni, mert fáj, úgy elbaszarintják, hogy a tetováló is ideges lesz rám, és kapok nemcsak egy monoklit, hanem egy szar tetkót is - azért, mert anyámasszonykatonájaként viselkedtem.
A tetoválással a fájdalom együtt jár. A fájdalommal együtt buli.
"A Szépségért meg kell szenvedni..."
2/4 anonim válasza:
15ezer ft körül kijönne ez a minta ekkora méretben.
fájdalom: tőled függ.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát azt gondoltam, hogy nem lesz fájdalommentes. :) Köszönöm a választ.
2014. máj. 4. 22:40
4/4 Evetke86 válasza:
Mivel ez egy pici minta és nagyon egyszerű ezért simán meg van egy óra alatt. És mivel többnyire a szalonokban 6000/óra árban dolgoznak így ezt olcsón megúsznád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!