Tetoválás 17 évesen? A nővérem engedélye jó?
Figyelt kérdés
A nővérem már elmúlt 18. az lenne a kérdésem hogy ő adhat -e engedélyt?2014. máj. 3. 12:03
1/10 A kérdező kommentje:
és mennyibe kerül egy kisebb darab?
2014. máj. 3. 12:06
2/10 anonim válasza:
Tudtommal a novered nem az anyad, jobb esetben, igy nem adhat.
3/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy szülő vagy gondviselő és a nővéred nem tartozik ezek közé.
4/10 anonim válasza:
nem attól leszel nagylány, hogy tetováltatsz.
várd meg azt a 18. évet, már nincs olyan messze.
5/10 anonim válasza:
Mit szeretnél magadra tetováltatni?
6/10 anonim válasza:
Kell a szülői beleegyezés. Őszintén szólva, a helyedben nem tetováltatnék olyan helyen, ahol ezt nem várják el. Onnantól kicsit nehezen megbízható szerintem más kérdésben is.
7/10 A kérdező kommentje:
még nem tudom mit tetoválnék magamra, de keresek valami kis szimbólumot a jellememre
2014. máj. 3. 18:06
9/10 anonim válasza:
ha esetleg nem tudsz kinai jeleket olvasni, a fenti ket ideogramma jelentese: 'buta'.
10/10 anonim válasza:
Inkább anyukád (amúgy is megtudja ha meg nem tetszik neki akkor akár 50 évesen is varrathatsz akkor se fog neki tetszeni az ötlet) de szalon függő is én 15 évesen csináltattam és annyit mondtak hogy 16 év alatt nem szeretnek szülői beleegyezés nélkül tetoválni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!