Egy ilyen tetoválás mennyibe kerül? és mennyi ideig tart amig megcsinálja?
ilyen méretben 20-25ezer ft és körülbelül 1,5-2óra kb, ha szünet nélkül végig ülnéd.
(egyébként nem akarok bunkó lenni, de egyetértek az előttem szólóval, mert ez a minta valóban semmitmondó és tucat, de te tudod).
"Nem várhattunk mást azoktól, akik nem tudják értékelni a tetoválásokat..."
Neharagudj, kedves harmadik, én imádom őket, de ez tényleg 1, tucat 2, igénytelen kivitelezés. És pont azért sikerült felb@cnod az agyamat ezzel a kommenttel, mert történetesen tudom értékelni a JÓ tetoválásokat.
Csak hogy tisztázzuk, ez nem az.
Ez egy tucattetkó, ráadásul pocsék kivitelezésben.
Miért tucat? Az utóbbi 2-3 évben mindenki szállló madarakat varrat. Ha megnézed pl. a Pinterest vagy a Tumblr tetkós tagját, minden 5. képen ezek a madarak vannak.
A faith/love/happiness/believe/let it go/this shall pass too stb. szövegek szintén ez a kategória. Két klisét egy tetkóban? Hát hagy gratuláljak.
Ha egy kicsit is követed a tetoválással foglalkozó oldalakat, akkor rájöhetsz, hogy a csapból is ez folyik.
Miért igénytelen: egyrészt túl van ütve festékkel, ettől minden csak nem finom és feminin. Itt van egy egy könnyed kalligráfia, és erre bevési. A madark meg...apám ez anatómiát közelről se látott.
Ráadásul a kompozítció is béna. Egymásra vannak pakolva a szerencsétlenek, nem látod öket térben, mintha újságkivágások lennének...
Egy tisztességes tetováló tanul ikonográfiát, és a hit/szentlélek/szabadság témakörre ettől tízszer jobbat tud neked összerakni. Már ha hagyod neki, hogy a szakmáját végezze. Ha alapvetően nincs igényed arra hogy a mintád szép vagy személyre szóló legyen, mert annyira az áron görcsölsz, akkor megette a fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!