Gáz visszamenni, hogy üsse át, mert nem szép?
Figyelt kérdés
Most hámlik,már látom,hogy pár helyen konkrétan nincsen festék :(( Miért így gyógyult? Nem túl nagy minta,viszont kidolgozott,ezért engem zavar,hogy nem az igazi,gáz visszamenni megkérni,hogy még1x menjen át rajta? Egyébként nagyon vigyáztam rá,azóta zoknit sem hordok, kenem stb.. mégis ilyen lett :(2014. ápr. 28. 13:34
1/3 anonim válasza:
amikor én csináltattam tetoválást, engem vissza is rendelt a tetováló, hogy ahol kidobja a festéket ott átmegy rajta mégegyszer. ingyen.
szóval szerintem nem gáz.
de majd egy nálam szakavatottabb emberke úgyis megmondja. :)
2/3 anonim válasza:
Menj vissza nézesd meg nekem is azt mondták hogy ha valamit furcsának találok menjek vissza de lehet azt mondja hogy majd akkor üti át ha teljesen elgyógyul (amúgy is ált. 1 év múlva át kell üttetni de az attól függ hogy mennyi fakul majd ki)
3/3 anonim válasza:
Nekem is mindkét tetkómnál mondták, hogy ha kell benne valamit javítani, akkor menjek vissza miután legyógyult. Normális helyeken ez így működik, úgyhogy nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!