Az invictus tetováló szalonban dolgozó tetoválók mennyire csinálnak precíz, szép munkát?
Bélteczky Zsófi most nyert díjat a tattoo convention versenyén...ha ez nem elég meggyőző, akkor semmi.
Nézd meg a honlapon a munkáikat.
Én anno az exemet kísértem el, engem meggyőztek, piercinget már szúrattam náluk, de tetováltatni is fogok.
Kedves kérdező!
Zsófi nagyon ügyes, de hozzá bejutni nagyon nehéz. Vagy hónapokkal előre kell kérni, vagy ha épp valamikor felszabadul nála egy hely, mivel rengetegen mennek hozzá.
Kacsa is szépen tetovál, jók a munkái, Miri is, én Csabinál voltam, nagyon szépen és profin dolgozott. Ha van már valami ötleted, térj be az üzletükbe és ők elmondanak mindent, illetve ha az adott mintádhoz valamelyikük "specializálódva" van, akkor természetesen hozzá küldenek. Amúgy jó fej csapat, jól el lehet velük beszélgetni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!