Ezt hogy kivitelezzem? Tetoválás vádlira, váltó ruha?
Figyelt kérdés
Pont egy hét múlva megyek varratni, a vádlimra lesz egy nagyobbacska minta. Lehet hogy hülye kérdés, de nem tudom hogy milyen nadrágba menjek, vagy átvegyem ott a ruhám?! Csak szűkszárú nadrágom van, azt nem tudom felhúzni a térdemig. De levenni nem szeretném mégse. Vigyek magammal egy rövidnadrágot és ott vegyem át előtte és utána? Rövidbe nem szeretnék menni, mert szerintem megfagynék. Bocsi ha nagyon hülyén fogalmaztam, de nem tudom ilyenkor hogy szokás.2014. ápr. 17. 13:24
2/6 anonim válasza:
váltónadrág :) én mindig úgy oldom meg
3/6 anonim válasza:
Én a combomra varrattam, vittem magammal rövid nacit. Illetve elfért, úgyhogy a rendes nadrágom alá vettem, de a lényegen nem változtat. Amúgy meg biztosan van egy kis zug, ahol nyugodtan át tudod venni.
4/6 A kérdező kommentje:
Van, igen. Mivel nem ez az első tetoválásom itt, tudom hogy lesz hely átöltözni, csak érdekelt hogy nem lesz-e furcsa. :)
2014. ápr. 17. 20:39
5/6 anonim válasza:
Nem hiszem. Nálam alapból kérdezték mosolyogva, hogy vittem-e váltócuccot vagy valamit :)
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó! :) Viszek egy váltónacit. Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 18. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!