Mondanátok olyan webshopot ahonnan szoktatok rendelni ruhákat magatoknak?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 10:17
1/9 anonim válasza:
én nem, bár anyum és kolléganői imádják :)
ha valami nem jó, akkor simán visszaküldheted, csak a postaköltséget kell kifizetni
2/9 anonim válasza:
Ebay-ről szoktam rendelni, pont tegnap jött meg egy gyönyörű csipkeruha amit rendeltem, 1000 ft sem volt.
3/9 anonim válasza:
Vatera általában, amikor épp több pénzem van és valami különlegesre vágyok, akkor meg darkshop...:)
4/9 anonim válasza:
Asos, topshop, mango, mangooutlet
6/9 anonim válasza:
Maniaextreme.hu
bonprix.hu
brands.hu - itt meghatározott időnként vannak akciók,rengeteg minden nem csak ruha.Innen szoktam lecsapni Sugarbird,Retro jeans,és Yess Pink cuccokra,de hamar elkapkodják,úgyhogy résen kell lenni.
8/9 anonim válasza:
Fiatalos, egyedi ruhákat szoktam rendelni innen.
9/9 anonim válasza:
[link] Erről az oldalról szoktam rendelni nagyon szép divatos női ruhákat olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!