Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás kérdés. Szerintetek?

Tetoválás kérdés. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy tetoválást felkarra. Már megterveztem. Következő a kérdésem: a tetkó körbeérné a felkart. Nyáron mikor közvetlenül éri napsütés nem fog pár év múlva a külső része "megkopni" a belsőhöz képest?

Csak azért kérdem mert örülnék neki ha 6-7 évet kibírni anélkül, hogy frissíteni kéne.

mert ha fakulna inkább más tetkót csináltatok.

2014. ápr. 10. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem olyan van, 4 éves , nyáron mindig érte nap és nem fakult semmit.

Jó helyen kell csináltatni, ahol minőségi anyaggal dolgoznak.

2014. ápr. 10. 09:45
 2/5 A kérdező kommentje:
tudsz ilyen helyet mondani pesten?
2014. ápr. 10. 12:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Én Pécsen csináltattam.

De olyan helyen csináltass, aki tagja a magyar tetoválók szövetségének, mert ő minőségi cuccal dolgozik.

Keress rá neten a névsorra.

2014. ápr. 10. 12:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Oké. Aki tag az 99%-ban tuti minőségi anyaggal dolgozik?
2014. ápr. 10. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
nem csak a festék minősége számít, hanem a bőrödé is, és hogy mennyire teszed ki intenzív napfénynek. ha napozni akarsz vele 40 fokban délben, akkor ki fog fakulni, de ha a bőröd nehezebben fogadja be a festéket, akkor is. ezt előre nem lehet megmondani. nekem van olyan amit 11-szer (!!) kellett átütni, annyira nem maradt meg a bőrömben a festék, van ahol meg 7 év után is olyan mintha tegnap készült volna.
2014. ápr. 10. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!