Koktéllal vagy buluzással kapcsolatos tetkóötlet?
Figyelt kérdés
Barátomat anno egy koktélbárban ismertem meg, ezért valami ehhez kapcsolódó dolgot szeretnék magamra tetováltatni. Nézelődtem neten, de semmit sem találtam.
Valakinek valami ötlete van, vagy valami irányvonal? esetleg idézetféle is lehet...a csuklómra, az alkaromra vagy a lábfejemre gondoltam varratni.
Előre is köszönöm!
18/L
2014. jan. 27. 19:51
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet, ha a jelenlegi barátodra emlékeztető tetoválást varrass. Az más, ha együtt éltek évek óta, házasságot tervezitek (bár én ekkor se csináltatnék), de ez a korodból ítélve esélytelen.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek..nem akarok vészmadár lenni, de, ha szakítotok is szeretni fogod majd ezt a tetkót?
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!