Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Koktéllal vagy buluzással...

Koktéllal vagy buluzással kapcsolatos tetkóötlet?

Figyelt kérdés

Barátomat anno egy koktélbárban ismertem meg, ezért valami ehhez kapcsolódó dolgot szeretnék magamra tetováltatni. Nézelődtem neten, de semmit sem találtam.

Valakinek valami ötlete van, vagy valami irányvonal? esetleg idézetféle is lehet...a csuklómra, az alkaromra vagy a lábfejemre gondoltam varratni.

Előre is köszönöm!

18/L

2014. jan. 27. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó ötlet, ha a jelenlegi barátodra emlékeztető tetoválást varrass. Az más, ha együtt éltek évek óta, házasságot tervezitek (bár én ekkor se csináltatnék), de ez a korodból ítélve esélytelen.
2014. jan. 27. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek..nem akarok vészmadár lenni, de, ha szakítotok is szeretni fogod majd ezt a tetkót?
2014. jan. 27. 21:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát nem valami átgondolt ötlet. 18 évese több eszed is lehetne. Meg nem túl szerencsés piás tetoválással rohangálni látható felületen.

De pl pin up lányos tetkóval lehetne variálni_

[link]

[link]

2014. jan. 28. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!