Szakr kérdése:
Otthoni szőkítéssel kapcsolatos kudarcokról, problémákról tudtok nekem mesélni?
Figyelt kérdés
Egy felméréshez, tanulmányhoz szeretném felhasználni.2013. dec. 18. 00:15
1/5 anonim válasza:
Festett fekete hajra tettem szokitot. A fejteton teljesen szoke lett, a vege koromfekete maradt, a ketto kozott szep barna.
Kozepbarna festeket tettem ra, a fejteton kozepbarna lett, vege maradt fekete, ketto kozott sotetbarna.
Sapkat huztam a fejemre, irany a bolt, befestettem vissza feketere...
2/5 anonim válasza:
Vörös hajszínezővel átkentem a hajam,természetesen elég csúnya színe lett,de mivel szőke vagyok így szőkíteni próbáltuk,hogy kevésbé legyen pirosas,erre a fejem közepén lett egy hatalmas narancssárga folt.Gyönyörű volt:).
3/5 anonim válasza:
fú én nekem a hajam minden színű volt... hát ezaz, nem egyformára fogja be a szőkítő...fejtetőn,közép,alul teljesen más lesz de nem mindenkinél...12% os oxid hozzá a leggyengébb..amikor pl fekete voltam, narancssárga lett a hajam tőle,viszont jól állt, így nem volt gázos..:D de most úgy vagyok vele, h befestem ma feketére, alulra vöröset teszek bele az is csak hab...szóval,lesz mit kinlódnom ;)
4/5 anonim válasza:
Körmös vagyok, de az egyik vendégem leégette a haját a szőkìtővel, amikor betépve festette a haját. Rajta volt neki egy órát...
5/5 A kérdező kommentje:
Áááááááá, naggyon jók a sztorik! Még, még...még :D Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm!
2013. dec. 19. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!