Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Colour B4 hajfesték eltávolító...

Colour B4 hajfesték eltávolítóval kapcsolatos kérdés (Vörösből szőkét? )

Figyelt kérdés
Egy éve festettem a hajamat vörösre (kb két havonta), egy kicsit hagytam lenőni, majd nemrég (tegnap) használtam ezt az új hajfesték eltávolítót. Nagyjából leszedte a vörös színt, világosított rajta, azonban maradtak rajta vöröses-narancssárgás árnyalatok, foltok. Egy nappal később, vagyis ma pedig befestettem ezzel a Garnier kiszőkítővel, gondolván, hogy kiszőkíti nem csak a tetejét, hanem a sötétebb részt is. Most kb úgy nézek ki, mint ha leszívattam volna a hajamat. A teteje szép szőke, az alja pedig kicsivel világosabb narancssárga. Nem tetszik az eredmény. Az lenne a kérdésem, hogy mivel a Garnier hajfesték 6-7 mosással kimosható, használhatom megint a festék eltávolítót a sötétebb részeken, vagy befesthetem egy idő után újra a kiszőkítővel, vagy bármely más szőke (platina, ezüst szőke) hajfestékkel, hogy szép egyenletes színt kapjak?
2013. máj. 25. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Szőkével fesd viszont egy időre pihentesd és ápold a hajad! A tájékoztatóra pontosan rá van írva hogy hány hét kihagyás után lehet újra festeni tartós hajfestékkel.
2013. máj. 25. 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos elfelejtettem elolvasni még egyszer, pedig eszembe volt, hogy várni kell vele pár napot. Már bánom.
2013. máj. 25. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Valamiért úgy emlékszem hogy 1 hónap, de lehet hogy csak azért mert én annyit vártam :S Nagyon csúnya lett?
2013. máj. 25. 22:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem annyira, csak a hajam közepétől jönnek ezek a narancssárga csíkok, foltok. Tényleg várnom kellett volna pár napot.
2013. máj. 25. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem azért csúnya, mert nem vártál a második festéssel, hanem mert nem lett egységes az alap. A colourb4-et lehet használni többször is egymás után, és oda, ahol még vörös maradt, tehettél volna újra.

Valamit nem értek: a szőkítő az nem lehet olyan, hogy 6-7 mosással kijön, hiszen ez lehetetlen. Kevered a festéktípusokat. Ha szőkítőt kentél rá, persze hogy leszívattad a hajad, és először a vörös részre kellett volna kenni, amíg az is szőke nem lesz. Bármit teszel a hajadra, ha foltos az alap, mindig foltos lesz a végeredmény addig, amíg egységesre nem hozod.

2013. máj. 26. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!