Tetoválás alkarra? .
Figyelt kérdés
Szerintetek nem túl feltűnő? Lehet belőle problémám? Ki tudom rendesen "maszkolni" az erre kitalált alapozóval? Pl Illuminátus piramis miatt nem szólnak meg?2014. jan. 21. 18:19
1/3 anonim válasza:
..... Minek megcsinálni ha takargatni akarod?
Ne is állj neki felejtsd el ha ilyen terveid vannak.
2/3 anonim válasza:
1. akkor ne olyan helyre csináltasd ahol takargatni kell.
2. nézz utána az illuminátus piramis jelentésének---mert én spec. egy ilyen jelentésű mintát semmi pénzért nem nyomatnék magamra (több könyvet elolvastam ezzel kapcsolatban, szóval tudom miről beszélek), de persze kinek mi tetszik, csak szerintem ez nem éppen pozitív dolog. tudom, most marha menő ilyen pólókban, meg ilyen tetkókkal feszíteni, csak szerintem sokan a jelentésével nincsenek tisztában, ha te igen és szerinted pozitív hajrá.
3/3 A kérdező kommentje:
Tisztába vagyok az illuminátus társasággal egy véres könnycsepp is folyna a szemből. Takarni meg csak munka helyen fogom. Nem kell madárnak nézni köszönöm.
2014. jan. 21. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!