Divat lányoknál az alkarra való tetoválás?
Figyelt kérdés
Én szeretnék az alkarom belső oldalára, a csuklómtól kicsit föntebb egy kb 10-15 centis hosszú mintát. De én még lányokon nem láttam ilyet, inkább srácoknál. Ennyire nem néz ki jól lányokon, vagy csak nem gyakori?2010. ápr. 8. 19:28
1/6 anonim válasza:
én láttam már, szerintem jól néz ki, én leginkább a csuklóm belső oldalára akarnék vmi japán betűt
2/6 anonim válasza:
divat vagy nem divat, nekem van ott tetoválásom.
egyébként se azért csinálj valamit, merthogy divat... :)
21/L
4/6 anonim válasza:
japán mintát? Ciril ábécé kevesebb embernek van. :D
5/6 anonim válasza:
szerintem se a divatot keresd, hanem olyat tetoválj, ami neked tetszik, amivel te jól érzed magad! :) bár, én megmondom őszintén, nekem nem tetszik, ha egy lánynak a karján van tetkó... de ez csak az én véleményem! :))
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ősszel szeretném majd megcsináltatni, ez már egy végleges döntés, nem befolyásolja a divat. :) Azért kérdeztem, mert egy ideje "jobban" figyelem, hogy kinek milyen tetkója van, és még lányokon nem láttam alkaron. És nem tudtam, hogy ez csak ezért van, mert lányok nem szívesen csinálnak oda, vagy ennyire nem "divat".
2010. ápr. 11. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!