Bogyigazdi kérdése:
Alkarra virág tetoválás?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a nagy nap. Fél éve még hülyeségnek tartottam a tetoválást, de találtam egy mintát, és beleszerettem. Persze saját izlé semre formáltam, és alkarom belső részén fog elhelyezkedni, nem csuklónál. Azon agyalok, hogy szokványos helyen van, vagy ritka eset-e, több testrészen gondolkoztam már, és csak itt tetszik. Nem egy elhamarkodott döntés, es többször rajzolt skicc :) Ti, ha meglátnátok mire gondolnátok? Megint egy divat tetkó, vagy egyedi dolog?? 24/l2013. máj. 17. 23:26
1/3 anonim válasza:
Alkarra szöveget, szoktak, így tuti egyedi.:) Biztos szép lesz. 17L
2/3 anonim válasza:
Én valószínűleg divatnak gondolnám, tekintve, hogy egy virágnak ritkán van több jelentése az illető számára, ill. azt általában tényleg csak divatból szokták csináltatni.
Viszont abba belegondoltál, hogy munkahelyen lehet, hogy gáz lesz, hogy az alkarodon van a tetkó?
3/3 A kérdező kommentje:
Hibiszkusz a kedvenc virágom, így jelent valamit számomra. Sajnos munkahelyem nincs most, ami meg eddig volt nem lett volna baj. Sose jutok be irodai munkára. Állatokkal szeretnék majd foglalkozni, vagy pár 10év múlva saját vállalkozást nyitni. Magamat meg nem rugom ki :))
2013. máj. 18. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!