Egy profi tetkós milyen mintát tudna még kihozni ebből a tetoválásból?
Figyelt kérdés
Csináltattam egy tetoválást, de sajnos nem tetszik már annyira mint amikor megterveztem. Lényegében egy háromszög és benne egy szarvas feje van. Az lenne a kérésem, hogy ha valaki szánna rá egy kis időt és megtervezne nekem valami ütőset? Ki kellene egészíteni, hogy jobban hasonlítson egy szarvasra, de nincs határ. :) Bal mellizmon van.
Nagyon örülnék, ha egy kreatív és segítőkész művész segítene valamit alakítani ebből, köszönöm :)
2013. máj. 17. 22:21
1/13 A kérdező kommentje:
2013. máj. 17. 22:25
2/13 SzilKa válasza:
Nem valoszinu, hogy egy profi tetkos csak ugy ingyen tervezget neked a szabadidejeben. Inkabb keress meg szemelyesen egy nevesebb muveszt, mutasd meg neki ezeket a kepeket es a mar elkeszult tetovalasodat es az alapjan, eloleg fizetese mellett egesz biztosan kitalal majd neked valami utoset.
Egy tetovalo
3/13 A kérdező kommentje:
Hát azért még remélem, hogy lesz valaki akinek nem az a fontos, hogy pénzt kap-e érte, hanem hogy a munkáját felvarratja magára valaki. Eszmei érték..
2013. máj. 18. 00:59
4/13 SzilKa válasza:
Egy muvesznek boven eleg ha vele varratjak fel a sajat terveit, senki nem szeret mas tetovalo helyett tervezgetni, s ez nem a penzrol szol, hanem pontosan az eszmei ertekerol.
5/13 A kérdező kommentje:
Ez van. Sajnalom ha nem akar segiteni senki, egy probat megert a kerdes.
2013. máj. 18. 02:38
6/13 A kérdező kommentje:
2013. máj. 18. 13:10
7/13 anonim válasza:
Az előbb segítettek neked! Szerinted kiírsz ide egy ilyen kérdést és már rohan is egy vadidegen ingyen, interneten keresztül tervezgetni?
8/13 A kérdező kommentje:
Most te ezt úgy mondod, mintha valami hatalmas kérés lett volna. Ha ennyire el vagytok magatoktól szállva akkor örülök neki, de nem tudom akkor eleve mit kerestek itt...
2013. máj. 18. 17:42
9/13 anonim válasza:
nem. Mi nem értjük, hogy te mit keresel itt. Te most egy olyat kérsz tőlünk, ami nincs ingyen. Ez olyan mintha kiírnád, hogy van egy házad ami már kicsi neked és a családodnak. Építész netezők: csináljátok már meg nekem ingyen a terveket, amiért máshol egy rakat pénzt elkérnek.
10/13 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, ez pontosan ugyan az. Nem vagyok jó rajzos és szerettem volna ha ennek a szarvasnak valaki rajzol valami ütősebb agancsot. Teljesen ugyan az mint egy ház alaprajza, elnézést nem tudtam, hogy ilyen nagy kihívás ez a számotokra. Így már értem a problémát és én kérek elnézést :)
2013. máj. 18. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!