Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek van pearcingje, szánna...

Akinek van pearcingje, szánna rám pár percet? 14/L

Figyelt kérdés
Elgondolkoztam az orr- és a köldökpearcingen. Amikor beteszik, az fáj? És ha valaki megunja, akkor mennyi ideig marad ott a helye? Az nagyon ronda? És kb. mennyibe kerül? (Az biztos, hogy nem most szeretnék, még fiatalnak érzem magam hozzá. De az se biztos, hogy valaha lesz, csak ezek érdekeltek.)
2013. ápr. 22. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem tanulod meg, hogy az piercing és nem pearcing addig hanyagold
2013. ápr. 22. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Rossz a hozzáállásod, ez is olyan mint a mellplasztika, ha megunod az implantot akkor kiveszik, de lógni fog a berendezés egy szép heggel, a piercingnél szintúgy így szokott lenni csak egy lila furat párosul hozzá

Nekem is látszanak a piercingek helyei, ez vele jár

20/F

2013. ápr. 22. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem kétszer volt az orrom lövetve, mindkétszer ki kellett vennem. Látszódik a nyoma, de nem vészesen. Ezt 1500-ért csinálták. Fáj, de ki lehet bírni, vannak ennél nagyobb fájdalmak is az életben :)

20L

2013. ápr. 22. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem közel egy évig volt orr piercingem, most vettem ki egy hónapja, nagyon közelről nézve van ott egy apró gödör, de ennyi. Nekem a berakása iszonyúan fájt, de csak kb fél percig (alacsony a fájdalomküszöböm) :) Én kezdetben szerettem, de hamar meguntam.
2013. ápr. 22. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, és nekem 3000ért csinálták ékszerrel együtt.
2013. ápr. 22. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:

először is: piercing

másodszor: 14 évesen szerintem még korai.

harmadszor: nem fáj, csak egy pillanatig, inkább a gyógyulási ideje necces... nem nagyon marad ott a heg és nem túl ronda, ha csak nem valaki közelről szemléli a köldökszöszödet.

2013. ápr. 23. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!