Jól leégtem a szoliba, és én erre holnap még rászolizok kb 12 percet csokicsöves gépbe akkor bebarnulok? Vagy csak jobban leégek és haldoklok?
Szerintem mindenképpen pihentesd a bőröd, amíg csillapszik az égés és a pirosság, a következő alkalommal is kevesebb percre menj, és fokozatosan emeld a percet, ahogy a bőröd barnul, mert különben megint égés lesz a vége.
Használj krémet a szolizáshoz, mert gyorsabban barnulsz, és tartósabb lesz a színed is! Így a kevesebb perc is elég,és a leégést is elkerülöd!:)
Szia, nagyon vigyázz a bőrödre! A bőr nem felejt! Mindenképp kerüld a leégést!
Legközelebb csak akkor menj szoliba, ha már nem húzódik, és nem fáj a bőröd! Inkább
menj kevesebb percre, de ne égj le még egyszer!Esetleg kipróbálhatnád a 0,3-as csöveket!
Ott csekély a leégés veszélye, biztonságosabban barnulhatsz! Használhatsz még szolizás utáni
hidratáló testápolót ami kimondottan szolizott bőrre van és amellett hogy hidratálja a bőrőd még hosszabban is tartja a barnaságot!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!