Ha lefogyok, elcsúnyul a tetkóm?
Figyelt kérdés
Lapockámra készülök állatportré tetoválására 2 hét múlva, 167 centi vagyok és 65 kg körül, egy 15 kg-t szeretnék lefogyni (már 5 lement). Ha lefogyok 50 kg körülire, eldeformálódik a tetkóm?2014. jan. 21. 17:35
1/3 anonim válasza:
várd meg, amíg lefogysz...bár nem értem normál testtömegről miért akarsz kórosan soványra fogyni
2/3 anonim válasza:
Szija. Nem nagyon szeretnék beleszólni ebbe a fogyás ügybe, te döntötted, hogy fogyni akarsz, de én most fogytam kb 13 kilót bő 4 hónap alatt, és azt vettem észre, hogy nem néznek meg annyira a srácok, mint régebben... Már nem vagyok olyan "kerek és markolnivaló"
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de már megvan az időpont. Amúgy csak azért szeretnék lefogyni, mert régen is mindig 50 kg körül voltam, és sokkal elégedettebb voltam magammal.:(
2014. jan. 24. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!