Ha lefogyok, szebb lesz az arcom?
Nagyon csúnya arcom van, nagy az orrom is. Van rajtam 10-15 kg felesleg. Ha ezt lefaragom, szebb lesz az arcom valamivel? Az orrom változhat még, vagy ilyen marad?
Képet privátban küldök, ha nem gond :)
Szia, nekem küldhetsz. :)
Az orrod a fogyástól nem fog megváltozni, de az arcod keskenyebb lesz, nem lesz olyan pufi, úgyhogy igen, jó eséllyel lehet szebb is.
Az arcod keskenyebb, formásabb lesz, az orrod viszont sajnos nem fog változni.
Küldhetsz képet privibe, ha szükséged van rá esetleg tudok sminkelési vagy stílus tanácsot adni. :)
Küldj:)
Amúgy az a megfigyelésem, hogy akik kövérek voltak régen, és lefogytak, sokkal szebbek lettek, mint azok, akiknek nem kellett dolgozniuk az alakjukkal:D
Nekem is küldhetsz képet!
Egyébként az utóbbi hónapokban bő 10 kilót adtam le, és eléggé megváltozott az arcom. Alapjáratban is kerek arcom van most is, ilyen az arcformám, viszont nem olyan puffancs, és már nem tűnik olyan elképzelhetetlen dolognak, hogy van arccsontom (eddig ugyanis nyoma sem látszott:D), és mivel kevésbé pofi az orcám, a szemem is nagyobbnak tűnik valamivel. Az orrod viszont nem változik, mivel oda nem rakódik zsír.
Nekem is jöhet kép, de nem muszáj.
Én fejre (is) hízom. Az orrom alapból nem szép, de amikor az egész fejem egy nagy felpuffadt zsemle, akkor az orrom különösen fura, mert kirívó. Viszont fogyásnál elkezd karakteres lenni az arcom, előtűnnek az ívek, a csontok, végre lesz "arcom" és ebbe tökéletesen passzol az orrom is. Az külön továbbra sem lesz szép, de így már nem is zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!