Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek melyik tetoválás...

Szerintetek melyik tetoválás néz ki jobban egy srácon? (kép)

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben többször gondolkodtam azon, hogy csináltatok tetoválást, többféle is tetszik,de egyelőre csak egyet szeretnék és kívácsi lennék a véleményetekre.

Az egyik a madárminta Parker Hurley oldalán, ami bejön:

[link]

[link]

North Morgannak tetszik a karján, az oldalán és a lábán is az írás (a címer viszont nekem már sok).

[link]

[link]

[link]

[link]

Olyan alkatom van, mint ezeknek a srácoknak, ezért gondolom, hogy ezek a típusú tetkók rajtam sem mutatnának rosszul.

22/F

2014. jan. 9. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor csináltass tetoválást, amikor te magad találsz valamit fontosnak és nem másnak a tetkója tetszik meg.

Azért mert kidolgozott a tested és jól mutatna rajta, még nem biztos, hogy illik is hozzád.

Csak azért ne csináltass, hogy legyen egy tetkód. Inkább várd meg, amíg tényleg lesz valami jelentősége.

2014. jan. 9. 12:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi de a madaras iszonyú b*zis. Egyébként egyetértek az elsővel.
2014. jan. 9. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy lehet ezeket iszonyat hamar megunnád, ha csak úgy akarod.

Különben nekem egyik sem tetszene pasin, egyik rosszabb mint a másik, bocsi.

De olyat válassz, ami ha nem tetszik mindenkinek, az se érdekel, mert neked abszolút bejön.

2014. jan. 9. 14:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik se kimondottan tetszik, a madaras meg tényleg kimondottan lányos..viszont egyetértek az első válaszolóval, ne egy másik ember tetkóját tetováltasd magadra..majd ha lesz valami olyan ötleted, ami egyéni és jelentése is van számodra, majd akkor csináltass.

24L

2014. jan. 9. 14:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se. Meg az elsőnek igaza van, nem írom le én is még egyszer.Ha semmi értelme nincs a tetkóidnak, nem jelent semmit, csak szerinted jól néz ki, akkor hanyagold. Ez nem testalkat kérdése, hogy milyen tetkód van
2014. jan. 9. 14:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, mivel mind egyetértettetek az egyediség kérdésében, ezért várok, amíg lesz ötletem, hogy mi olyat szeretnék magamra varratni, ami jelentést is hordoz.:)
2014. jan. 9. 16:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyik sem
2014. jan. 9. 18:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyikből lehet egyedit kihozni, de tényleg nem mindegy milyen minta kerül rád:) Én 7 évig gondolkoztam az elsőn,most, 21 évesen csináltattam meg
2014. jan. 9. 19:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyik sem.
2014. jan. 9. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!