Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hány évesen lehet tetoválást...

Attila96 kérdése:

Hány évesen lehet tetoválást csináltatni?

Figyelt kérdés
ugy értem hogy 16 vagyok és ha most csináltatnám meg nem fog elnyulni pár év múlva ahogy növök ?

2013. dec. 26. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha a bőr nagy mértékben változik, nyilván a tetoválás is elnyúlik.

De itt a nagyobb baj az, hogy 16 éves korodban nagy rá az esély, hogy nem alakult még ki az ízlésed. A legtöbb megbánt tetkó fiatalon vagy részegen készült. Amit én tavaly nyugodt szívvel felvarrattam volna, annak idén örülök, hogy csak egy ötlet maradt. Várj huszonéves korodig, a tetoválószakma nem megy sehová és te is érettebb leszel.

2013. dec. 26. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Az első jót írt, de kiegészíteném azzal hogy hivatalosan is csak ha betöltötted a 18. Előtte csak szülői engedélyel.
2013. dec. 26. 20:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Hivatalosan 18tól, 16 éves kortól csak szülői engedéllyel,de igényes, profi helyeken akkor is próbálnak lebeszélni a tetoválásról. Szerintem az a minta, már ha van már konkrét minta, bőven megvár.

Nyúlni nyúlhat később is, attól függ hova szeretnéd. Háton és karon pl kondi hatására megnyúlhat, nem egy ilyet láttam már. Nősz is még, szélesedsz is. Jobb kivárni azt az egy két évet

2013. dec. 26. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!