Szemhéj tetoválást szeretnék csináltatni de nem tudom belevágjak-e, szerintetek?
Figyelt kérdés
Szemhéj tetoválást szeretnék csináltatni de nem tudom belevágjak-e, mivel hallottam ismerőstől akinek begyulladt 3 napig és alig látott, ez nem tudom azért volt, mert esetleg valamit rosszul csináltak neki, másik ismerősömnek viszont semmi ilyesmi problémája nem volt, tapasztalatokat írjatok pls aki csináltatott már!2013. nov. 2. 18:54
1/2 anonim válasza:
Hozzá értő tetoválóshoz kell menni. Most már vannak olyan kozmetikai helyek ahol kifejezetten ezt tanulták. Úgy tudom a készülékük is más mint a rendes tetoválás.
Szerintem nézz körül érdeklődj nézd meg a munkit stb...És bátran vállad :)
2/2 anonim válasza:
Vágj bele. Majd meg bánod idővel ha esetleg nem olyan lesz mint szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!