Szemöldök tetoválást hol jobb csináltatni tetoválószalonban vagy kozmetikusnál?
Figyelt kérdés
Műtét miatt nem egyforma és hiányos is a szemöldököm. Inkább hajlok a tetkószalon felé, a kozmetikusok lehúzósnak tűnnek és nem tartós.2013. szept. 29. 18:21
1/4 anonim válasza:
Kozmetikusnál. Honnan tudná egy tetováló, h milyen szemöldök illik az arcformádhoz?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék a formán változtatni,jó a sajátom. Csak annyit szeretnék,hogy teljes legyen a szemöldököm.
2013. szept. 29. 20:42
3/4 anonim válasza:
Embere válogatja!Én kozmetikusnál csináltattam mind a 2x különbözőnél,de sajnos mind2x elintéztek,feltűnően különböző lett a 2 szemöldököm,ráadásul hiába lett kirajzolva majdnem egyenesre(nekem ez áll jól)a végeredmény ív alakú lett,mintha mindig mérges lennék.Szerencsére lehetett korrigálni,de csak sajnos úgy,hogy megfenyegettem őket,hogy vegyék komolyan a korrekciót,hogy mit kérek és felelősséggel csinálják.Nekem csak rossz tapasztalatom van.Sajnos nekem nincs szemöldököm,mert 16 évesen cérna vékonyra kiszedtem,s már nem is nő ki.Akkor jól állt,de ahogyan öregszik az ember,változik az arc és az a nagyon vékony már nem áll jól,sőt,már szinte nem is látszik.De a ceruzázást nem szeretem,mert elmázolódhat,de egyébként meg beizzad a bőrrel,és nagyon közönséges hatása van olyankor,főleg a nyári melegben.
4/4 anonim válasza:
Még annyit hozzá teszek,hogy a tetováló szalonban lehet,hogy jobb munkát végeznek,mert ott figurális motívumokat,ábrákat tetoválnak ugyebár,tehát nagy kézügyességet feltételez az ember tetováló szalonban.És hogy honnan tudja,hogy milyen szemöldök vonal illik az arcodhoz?Hát onnan,hogy előzőleg kirajzolja a te igényed szerint,s ha te elfogadod,csak utána kezdődik a tetoválás.Aztán a végén eldől,hogy ügyes volt-e,vagy olyan,mint az én 2 kétbalkezes kozmetikusaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!