Oldal tetoválást szeretnék! Valami szöveget! De nem tudok semmi jót! Hogy jobb ha vízszintesen van vagy függőlegesen? Meg valami szöveget hozzá!
így nincs értelme tetováltatni. először legyen meg, hogy mit szeretnél, utána, hogy hova és ezek után, hogy hol/kivel.
persze, írjuk neked szöveget, meg még azt is írjuk meg, hogy hogy mutatna szerintünk jól...mindezt úgy, hogy nem ismerünk és neked ötleted sincs, hogy mi legyen a szöveg témája.
4 tetoválás tulajdonosa vagyok (eddig) és egyiknél sem kértem ki senkinek sem a véleményét, mert a lényeg az az, hogy nekem tetszik, nekem jelent valamit.
annak meg tényleg nincs értelme, hogy valami értelmetlen feliratot magadra varrass csak azért mert most akarsz tetkót, minden áron.
en 15 evig fontolgattam a tetkot, hogy milyen legyen (kb az lett, amit anno kitalaltam), de tuti nem csinaltatnek ugy, hogy azt se tudom, hogy mit es hova....
amugy tenyleg divat a tetko?eleg buta dolog divatbol csinaltatni o.O
Ha ennyire nincs meg a szöveg, akkor légyszi NE tetováltass. Tipikus divat hozzáállásúnak tűnsz, aki persze ficánkolni és nyüszögni fog az oldala tetoválásakor, hiszen az egyik legkellemetlenebb és legfájdalmasabb terület, de valamiért most nagyon nagy divat, gondolom valamelyik sztár csináltatott hasonlót...
egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!