Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Oldal tetoválást szeretnék!...

Oldal tetoválást szeretnék! Valami szöveget! De nem tudok semmi jót! Hogy jobb ha vízszintesen van vagy függőlegesen? Meg valami szöveget hozzá!

Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez ám a konkrét igény! Így semmiképp ne csináltass, hogy odavarratok valamit oszt' jó lesz!
2013. szept. 1. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem enm érdemes tetoválást "csak úgy" csináltatni divatból. Majd ha én egyszer úgy döntök, hogy mégis készíttetek akkor azt akarom, hogy olyan dologgal legyen kapcsolatos ami fontos számomra, vagy ami jelképez valamit. Így olyan mintha lelke lenne
2013. szept. 1. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:

így nincs értelme tetováltatni. először legyen meg, hogy mit szeretnél, utána, hogy hova és ezek után, hogy hol/kivel.

persze, írjuk neked szöveget, meg még azt is írjuk meg, hogy hogy mutatna szerintünk jól...mindezt úgy, hogy nem ismerünk és neked ötleted sincs, hogy mi legyen a szöveg témája.

4 tetoválás tulajdonosa vagyok (eddig) és egyiknél sem kértem ki senkinek sem a véleményét, mert a lényeg az az, hogy nekem tetszik, nekem jelent valamit.

annak meg tényleg nincs értelme, hogy valami értelmetlen feliratot magadra varrass csak azért mert most akarsz tetkót, minden áron.

2013. szept. 1. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha eddig kibírtad nélküle, most már ne csináltass. Max félévet adok a tetkodivatnak, aztán újra a patyolatbőr lesz a divat.
2013. szept. 1. 16:47
 5/9 anonim ***** válasza:

en 15 evig fontolgattam a tetkot, hogy milyen legyen (kb az lett, amit anno kitalaltam), de tuti nem csinaltatnek ugy, hogy azt se tudom, hogy mit es hova....

amugy tenyleg divat a tetko?eleg buta dolog divatbol csinaltatni o.O

2013. szept. 1. 17:06
 6/9 SzilKa ***** válasza:

Ha ennyire nincs meg a szöveg, akkor légyszi NE tetováltass. Tipikus divat hozzáállásúnak tűnsz, aki persze ficánkolni és nyüszögni fog az oldala tetoválásakor, hiszen az egyik legkellemetlenebb és legfájdalmasabb terület, de valamiért most nagyon nagy divat, gondolom valamelyik sztár csináltatott hasonlót...

egy tetováló

2013. szept. 1. 17:19
 7/9 anonim ***** válasza:
első kettővel értek egyet
2013. szept. 1. 19:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozok az előttem szólokhoz. Anyukám is így csináltatod tetoválást, hogy mindegy csak valami legyen, még nem bánta meg, de ő már 47 éves!! Te gondolom max 20 lehetsz.
2013. szept. 1. 19:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért tudjad már eldönteni, hogy mit akarsz egy életen át a bőrödön hordani. Nekem pl kismillió ötletem lenne magamra, csak annyira nem akarom televarratni mindenemet :D
2013. szept. 7. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!