Lányok ti szexinek tartjátok a tetoválást?
Gondolkozok rajta hogy 1,2 éven belül csináltatnék 1-et akár nyakra akár karra.Nézegetek képeket mostanában,és láttam 1,2-őt ami tényleg ad egy fajta egyéniséget,akár komolyabb külsőt.
Nem ilyenekre gondolok,ez már szerintem is túlzás: [link]
de mondjuk egy ilyen még egész tűrhető (természetesen egyedi stílus,forma akár 1 felirat): [link]
Engem maga a tetoválás nem vonz annyira, viszont nem tudom miért, de ha nyakon van, oldalt, azért megőrülök (nem ilyen kis bolhaszr, hanem például egy nagyobb tetoválás ér fel odáig).
Egy tetoválás nem fog neked sem egyéniséget, sem komolyabb külsőt adni, azt azért tudd..
22/N
Az ilyen nonfik nagyon gázok :D Minden második 'menő' gyereken megtalálható. Olyant varrass magadra aminek jelentése is van, mondom ezt úgy hogy van 4 tetoválásom. :)
Imádom a tetoválásokat, de nem ezen múlik hogy tetszik-e egy férfi vagy sem.
21L
ha a srác személyisége és a kisugárzás oké, akkor a legkevésbé az érdekel, hogy van-e tetoválása vagy sem. lehet még dob is az összképen... szóval nem fog függeni semmi azon, hogy van rajta vagy nincs, leszámítva, ha a tetoválásáról lerí a rasszizmus, szélsőséges nézetek és ezek társai.
btw nekem is van tetoválásom
21/L
Engem is taszít a tetoválás, pláne, ha értelmetlen. Ha volna valami kötődése az illetőnek hozzá (pl egy név, vagy dátum, vagy vmi), akkor még elnézném. De a többség az csak azért tetováltat, mert "jól néz ki". Szerintem viszont gusztustalan az összes.
24/n
Hm, szerintem veszettül izgató, ha egy férfi tetovált. :) Anno nem bírtam, hülyeségnek tartottam. De amikor az exemmel együtt voltam, akkor nagyon beindított... már-már fétisemként tekintettem a tetoválására. :) És mindegy, mennyi tetoválás van egy férfin. :)
Üdv: 26/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!