Lányok ti szexinek tartjátok a tetoválást?
Gondolkozok rajta hogy 1,2 éven belül csináltatnék 1-et akár nyakra akár karra.Nézegetek képeket mostanában,és láttam 1,2-őt ami tényleg ad egy fajta egyéniséget,akár komolyabb külsőt.
Nem ilyenekre gondolok,ez már szerintem is túlzás: [link]
de mondjuk egy ilyen még egész tűrhető (természetesen egyedi stílus,forma akár 1 felirat): [link]
A nonfig tetoválás szánalmas, a felirat meg...nem is tudom...olyan kikerestem egy könyvből.
Ne azért tetováltass, mert ettől szexi leszel, hanem azért, mert jelentéssel bír
a tetoválás akkor szexi akár pasin, akár nőn, ha egyedi és mond valamit a viselőjéről. az a nonfi amit belinkeltél nagyon gáz, ma már épeszű ember nem csináltat ilyet, nem is divat már és tényleg hülyeség, semmi nincs benne, mert most mi ez a krikszkraksz?! nyakra NE! abból később még gondod lehet. a felirat meg.. őszintén szólva elegem van azokból a sokat mondó mondatokból h "never give up" stb. ha valami nagyon ütős, jellemző mondat akkor még elmegy...
de azért ne tetováltass h menő legyél, mert megbánás lesz a vége
L19
szerintem jó ha van :)
nem kell hogy minden minta világmegváltó jelentéssel bírjon, de azért illjen a viselőjéhez, a stílusához, a kinézetéhez.
20L
szerintem nagyon szexi.. :D
még az is, amikor alig van már nem tetovált rész a pasin. .:D
csak ne mauri vagy nonfiguratív legyen..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!