Lányok ti szexinek tartjátok a tetoválást?
Gondolkozok rajta hogy 1,2 éven belül csináltatnék 1-et akár nyakra akár karra.Nézegetek képeket mostanában,és láttam 1,2-őt ami tényleg ad egy fajta egyéniséget,akár komolyabb külsőt.
Nem ilyenekre gondolok,ez már szerintem is túlzás: [link]
de mondjuk egy ilyen még egész tűrhető (természetesen egyedi stílus,forma akár 1 felirat): [link]
A második képen szereplő tetoválás nálam pont a '???' kategória. Komolyan, mit szimbolizál az a pár kriksz-kraksz?
Nekem tetszik a tetoválás, de nem az ilyenek.
ha kicsi és van is értelme és nem csak úgy magára tetováltatott vmit, akkor az oké
de amúgy nem tetszenek a tetoválások
17/l
Ha már csinálsz, legyen normális ábra. Ne ilyen nonfiguratív sablon szar, vagy olyan idézet amit most keresel ki valahonnan mert "illik rád".
Nyakon semmiképp, oda buták raknak.
Hát ilyen tucat szar amit linkeltél semmiképpen. Imádom a tetoválásokat, de csak az igényes,szép és egyedi mintákat. Minimum annyit tudjon elmondani a viselője,hogy miért pont azt választotta. A barátomnak is van mindkét felkarján,mellkasán mindkét lábán, mindegyiknek megvan a történet,e egyedi tervezésűek, kidolgozottak. Ugyanígy az enyémek is. Arra meg gondolni se szoktam,hogy másokat miben befolyásol a számomra fontos minta. Ha nem akarom, nem látják egyiket sem.Nyakra semmikép se tetetnék ,mert nem tudhatod mikor kerülsz olyan munkahelyre.
20/L
Tetoválásfüggő..ez, amit linkeltél szerintem gáz, nem jelent és minden 3. pasinak ilyen van, aki menő akar lenni egy tetkótól, de semmit se jelent számára..
Ha nem ilyen jelentésnélküli alakzat, akkor van, ami tetszik, de tényleg mintafüggő.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!