Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Fiúk! Nektek tetszik, ha a...

Fiúk! Nektek tetszik, ha a lányon van tetkó?

Figyelt kérdés

2013. dec. 24. 13:24
1 2
 11/19 anonim válasza:
50%
Nem
2013. dec. 26. 12:21
 12/19 nyisziati válasza:
50%
nem
2013. dec. 26. 18:36
 13/19 anonim válasza:
Lehet,de túlzásba ne vigye! derék,has alján
2013. dec. 27. 01:11
 14/19 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem nincs "szép" tetkó. Sem nőn, sem férfin. Nem intelligens, még akkor sem, ha jelentéssel bíró.

Egészen pontosan, engem kiráz a hideg és hámyinger kerülget, ha egy tetovált emberrel - nő vagy férfi - kell kezet fognom, még akkor is, ha nem tudom, hogy van tetkója, csak érzem.

2013. dec. 27. 19:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Engem is
2013. dec. 29. 09:26
 16/19 anonim válasza:
Nekem tetszik :) csak ne ez a tömeg sz*rság legyen
2014. jan. 9. 19:56
 17/19 anonim ***** válasza:
94%

Érzed, hogy van tetkója és a hányinger kerülget. :D Az aztán felfogás. ;)

Van hova még fejlődnie a magyar gondolkodásnak.

2014. jan. 10. 16:19
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg van hová fejlődni,de az ne a tetováláson való gondolkozáson múljon. Undorító!
2014. jan. 10. 17:35
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyen hozzáállás az undorító. Hova teszitek ilyenkor a toleranciát és az elfogadást?

Nem azt mondom, hogy tetszen, hanem azt, hogy el kell fogadni ha neki az tetszik, és nem elítélni érte.

#14: Van szép tetoválás (ahogy van szép festmény is) és nem ész nélkül készül az összes. Nem intelligensnek titulálni mindazokat, akik akármilyen okból tetováltatnak bunkóság. Lehet azt mondani róluk, hogy meggondolatlanok, vagy nem gondolkoznak előre... az tényleg buta, aki menőzésből és divatból tesz magára egy később megbánható tetoválást, de gyönyörű munkák vannak, sőt, azt is szem előtt kell tartani, hogy egyeseknek egy számodra jelentéktelen dolog hatalmas erővel bírhat.

A divattetkósok miatt általánosítani az összes tetovált embert nagyon buta dolog. Az emberségedet ásod el ezzel.

Kérdezőnek:

Nekem tetszene :) Viszont fontos a mérték. Jól néz ki 1-1 tetkó, de maradjon tőle nőies. Egy nagyobb tetoválással se lenne bajom, egyedül az lebegne a fejemben, hogy szép-szép, de kicsit kár a szép bőréért :D De mivel "van tetkót" mondtál, nem pedig azt, hogy "tetovált", ezért gondolom a kérdésben te sem egy teljesen kivarrt testről beszélsz.

2014. jan. 10. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!