Milyen lett a szem sminktetkóm? (kép)
2013. nov. 26. 16:34
11/26 A kérdező kommentje:
Javították, :) Most jobb lett?
2013. nov. 28. 13:01
13/26 A kérdező kommentje:
Néhány helyen kidobta a festéket és ezt most kozmetikus csinálta. Azt mondta,hogy jó ,csak nem maradt benne a festék anyag és ott hiányos.Ma délelőtt javította,ha nem jó akkor még visszamehetek.
Nem tudom eldönteni,mert nekem az előzővel sem volt bajom.
Léci írjátok le hol nem jó és mit kell még javítani!
Előre is köszi.
2013. nov. 28. 13:13
14/26 anonim válasza:
mostmár sokkal jobb!de ne a válaszok alapján igazítgasd, nézzen ki úgy, ahogy neked tetszik!:)
15/26 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez förtelmes munka, az első és a második képen is. A vonalak olyanok mint az ökörhugyozás, a kontúr természetellenes, nagyon olcsó hatást kelt és nem is áll jól. A sminktetoválás lényege az, hogy nem tűnik fel hogy ott van, mert anélkül emeli ki a tetovált részt, hogy túlságosan hangsúlyos lenne. Az ilyen élesen tetovált szemöldököktől meg szemhéjaktól falnak megyek, és ezek rontják az egész művelet hitelét, mert szörnyen rondák és mégis sokan ezt kérik. Az meg normális, hogy az első tetoválás kikopik egy kicsit, jobb helyeken az árban már eleve benne van a korrekció is. 48 évesen neked ez már nevetségesen áll, eleve aki a fekete színt jónak tartotta neked, attól elvenném az engedélyét. Ha kikopott, ne csináltasd újra. :(
16/26 anonim válasza:
Hat ez sem lett jobb,tenyleg neharagudj de ez egy kontar munka....egyszeruen nem jo nem szep...latni,hogy egy olyan csinalta aki csak azt hiszi magarol,hogy tetovall....egyszeruen latszik,hogy hianyos,mintha remegő kezzel lett volna csinalva,elmaszatolodott stb.Nem jo értsd mar meg!Menj el egy olyan szalonba ahol profik,drágábblesz de szép.Ki tudjak javítani...
17/26 A kérdező kommentje:
Jövőhéten megint megyek. Még nincs kész 100%-oksan.
Én nem érzem nevetségesnek magam ez miatt.Tudod aki fiatal annak még nem kell aki meg 70 éves már nem kell. Úgy gondolom,hogy egy alap smink a szem kihúzása nem nevetséges,csak azért mert lassan 50 éves leszek.
2013. nov. 29. 14:49
18/26 anonim válasza:
Hát egy évvel se látszol többnek 60-nál...
19/26 A kérdező kommentje:
2013. dec. 14. 14:12
20/26 anonim válasza:
Ennél én még én is egyenesebb vonalat húzok tussal, pedig béna vagyok.
Miért nem a pigmentfoltjaiddal foglalkozol?
Az fiatalítana a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!