Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Unalmas kék szemet hogy lehet...

Unalmas kék szemet hogy lehet feldobni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kibékülve a szemszínemmel, és szeretnék azért hozzá egy olyan sminket készíteni, ami dobna rajta..Esetleg tudna valaki segíteni úgy, hogy küldhetnék neki képet, és tudna hozzá valami hétköznapra is alkalmazhatót mondani? Nagyon megköszönném!:)

Akkor tehát priviben menne a kép.

2013. nov. 24. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!:) Nekem is kék szemem van szóval remélem tudok segíteni. Én inkább kiemelni szoktam mint feldobni, leginkább természetes színeket használok: barna, bézs, pezsgő, barackos és persze sötétet is, mert a kékhez nagyon jól mennek :D.

Linkelek pár képet, hogy mik ajánlatosak, meg nekem is tetszenek ,én is hasonlókat készítek magamnak kicsit visszafogottabban:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 24. 22:27
 2/3 anonim ***** válasza:
a barna szemszín az unalmas, hiszen nem láhet nagyon látni benne a festéktől az irisz szivárványhártya egyedi mintázatát. A barna szem olyan mint két egyszerű karika: egy barna benne meg egy fekete pupilla.
2013. dec. 5. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Kék szem unalmas?:D Nehogymár...:D Nekem is az van és imádom:))
2013. dec. 26. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!