Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Pár hete észrevettem, hogy a két szemem alatt van egy csík. Olyasmi mint a ránc, de remélem, hogy nem az. Vajon attól lehet, hogy nem alszok eleget, későn fekszek és korán kelek? Vagy valami mástól? Segitsetek légyszi! Szivesen meghallgatnám a véleményeteket. És normális válaszokat kérek! 15/L2013. nov. 21. 17:40
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és még kihagytam, hogy hogyan tüntessem el őket.
Légyszi segitsetek!
2013. nov. 21. 17:50
3/7 A kérdező kommentje:
Jó ég! ez meg milyen kérdés :D itt neked kellene válaszolni az én kérdésemre, nem pedig nekem a tiédre! igen, szép az arcom meg minden csinos vagyok. Csak van az a csík, amit leirtam a szemem alatt. Nem tudom, hogy mitől van!
2013. nov. 21. 18:13
5/7 A kérdező kommentje:
nem :) csak az gondoltam, ha valaki elolvassa add valami tanácsot vagy ilyesmi de mindegy :)
2013. nov. 21. 18:31
7/7 anonim válasza:
Te atya ég! Neked 15 évesen már csík van a szemed alatt??? Basszus biztos teljesen elrontotta már az összképedet! Mindenki elfordúlt tőled és elvesztetted minden önbizalmad és az öngyilkosság gondolata sarkallt arra, hogy itt megkérdezd, hogy egy 15 éves lány szeme alatt vajon ránc-e az a csík!!! Egyenlőre tanúlj, cseperedj fel, válj a társadalmunk hasznos, szerves része és ahelyett, hogy a külsőd miatt aggódnál itt a gép előtt, meg a tükör előtt, inkább tedd le a telefont, meg a laptopot és irány ÉRTELMES dolgokkal foglalkozni! Amúgy ne aggódj, ha nem vagy indián, akkor nincs gond a szemed alatt a csíkkal, max kialvatlan vagy! Vagy most gondolkodom, lehet, hogy egy kimondhatatlanúl csúnya SZARKALÁB kezdete és az nagyon csúnya véggel kecsegtet! ;) Menj szemészhez holnap! ;) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!