Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 15 évesen gáz a tetoválás?

15 évesen gáz a tetoválás?

Figyelt kérdés

Most töltöttem a 15. évemet, és már évek óta nagyon szeretnék egy tetoválást.

Nem nagy cucc, csak egy virágot szeretnék, nem is nagy méretű, feltűnő helyen sincs, max ha strandolni megyek, de a nyár még odébb van.

Szóval.. szerintetek nagyon gáz lenne, ha megcsináltatnám?

Mert szerintem nem, mint említettem csak nyáron látszódna strandoláskor, de azért a Ti véleményetekre is kíváncsi vagyok.

Kérlek Titeket mellőzzetek, a sértő, ill. gúnyolódó válaszoktól.

Előre is Köszönöm!

2013. nov. 6. 12:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10: "Semmi közük az életedhez" - Ebben maximálisan egyet értek veled, rám semmi hatással nincs az, hogy a kérdező magára varrat-e egy virágot vagy sem. Azt se tartom -már- gáznak, ha egy tetoválásnak nincs jelentése, csak az illető úgy gondolja, illene hozzá. Viszont miért tette volna fel a kérdező ezt a kérdést, ha nem azért, hogy megmondjuk a véleményünk? ("a Ti véleményetekre is kíváncsi vagyok"). Szerintem nem születtek sértő, a tetoválásokat egy az egyben elutasító kommentek, senki se gúnyolódott. Én is csak azt szerettem volna, hogy a kérdező megértse, a tetoválás egy életre való dolog, felesleges siettetni, és ha vár vele, akkor biztos lehet benne, hogy nem csak egy múló ötlet (ó, mennyi olyanom volt) és tényleg szeretné.
2014. jún. 25. 13:16
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 - 10-es vagyok. Nem tudom megállapítani, hogy melyik kommentet írtad, de gyanítom nem azt, amelyiknél visszakérdeznek, hogy : Egy virágot? Ennél unalmasabb nem is lehetett volna? vagy valami ilyesmi volt a válaszban.

Én ezt a hozzászólásomat nem azokra értem, akik normálisan állnak hozzá a dolgokhoz. Nem akartam "agresszíven" (már ha lehet ezt így mondani) reagálni, de ha ez így jött le, sajnálom.

Saját véleményem szerint ezeket az elhatározásokat, mint például egy tetoválást, nem itt ezen az oldalon kell megtárgyalni, mert nagyon jól tudja az ember, hogy annyiféle ember van itt, hogy kevés az esélye annak, aki majd pártolni fogja az adott személyt. Mellesleg akik hajlamosak a döntésképtelenségre, azoknak meg pláne nem, mert könnyen befolyásolhatóak lehetnek a többiek. Aki meg nagyon eltökélt, az nem fog ide írni. Mindenkinek saját magának kell eldöntenie (plusz ennyi idősen a szülőkkel is evidens megbeszélni a helyzetet) mit akar az életében. Bocsánat még egyszer a félreérthetőség miatt : )

2014. jún. 26. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!