Alkal belső felén jobban fáj a tetoválás mint a háton?
Kb hasonló szintű.
Előtte kenegesd testápolóval, hogy ne legyen száraz a bőröd, legyél kipihent és maximálisan egészséges, ha nő vagy, ne a mensi ideje alatt menj. Egyél, igyál előtte rendesen. Ezek betartásával fog a legkevésbé fájni.
Egy tetováló
Van mindkét helyen tetoválásom + alsóláb + comb.
Azt viszont tapasztalva tudom mondani, hogy tényleg ne mensi idején menj, ha lány vagy! Picit jobban megérzed, bár nekem a rosszulléttel volt a legnagyobb bajom.
Kitérve a kérdésedre nem kell félni, nem fogsz belehalni. :D Egyátalán nem volt fájdalmas egyik helyen sem, talán kellemetlen, de nem nevezném fájdalomnak. Az viszont igen, amikor újra rákellett menni a kész tetoválásra, mert volt 1-2 hibája (alkar).
Jól kell tetoválót választani, és nem lesz olyan baj, hogy egy tetoválásból teljesen mást kell kihozni, mint aminek indult. Sajnos így jártam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!