Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Alkal belső felén jobban fáj...

Alkal belső felén jobban fáj a tetoválás mint a háton?

Figyelt kérdés
a hátamon már van, az nagyon minimálisan fájt, ez mennyivel másabb?
2013. nov. 6. 09:42
 1/5 SzilKa ***** válasza:

Kb hasonló szintű.

Előtte kenegesd testápolóval, hogy ne legyen száraz a bőröd, legyél kipihent és maximálisan egészséges, ha nő vagy, ne a mensi ideje alatt menj. Egyél, igyál előtte rendesen. Ezek betartásával fog a legkevésbé fájni.

Egy tetováló

2013. nov. 6. 09:51
 2/5 anonim válasza:

Van mindkét helyen tetoválásom + alsóláb + comb.

Azt viszont tapasztalva tudom mondani, hogy tényleg ne mensi idején menj, ha lány vagy! Picit jobban megérzed, bár nekem a rosszulléttel volt a legnagyobb bajom.

Kitérve a kérdésedre nem kell félni, nem fogsz belehalni. :D Egyátalán nem volt fájdalmas egyik helyen sem, talán kellemetlen, de nem nevezném fájdalomnak. Az viszont igen, amikor újra rákellett menni a kész tetoválásra, mert volt 1-2 hibája (alkar).

Jól kell tetoválót választani, és nem lesz olyan baj, hogy egy tetoválásból teljesen mást kell kihozni, mint aminek indult. Sajnos így jártam...

2013. nov. 6. 11:41
 3/5 A kérdező kommentje:
holnap megyek tetováltatni, nincsen meg, szóval akkor nem hiszem, hogy lenne gond. a tetováló nagyon jó, az első tetoválásom is ő csinálta:) igaziból csak azért kérdeztem, mert puhább ez a felület, mint a hát. illetve amikor a hátamon csináltak, furcsa módon a csontos részeknél alíg éreztem valamit, viszont a puhább, húsosabb részeknél meg néha meghaltam:D
2013. nov. 6. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az alkarom picit jobban fájt, de hamarabb el is zsibbandt, mint a hátam. Szóval kb 5 perc után már nem éreztem a fájdalmat. :)
2013. nov. 8. 12:07
 5/5 A kérdező kommentje:
na túl vagyok rajta, nem volt vészes, kicsit ugyan jobban fájt mint háton, de megérte:)
2013. nov. 8. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!