Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 16 évesen korai a tetoválás?

16 évesen korai a tetoválás?

Figyelt kérdés

van egy ismerősöm (aki lány), 16 éves és tetoválást csináltatott magának.

és kíváncsi vagyok, a szülők mit szólnának hozzá, ha mondjuk az ő gyerekük varratna magára valamit ennyi idősen.

2013. szept. 22. 13:12
 1/10 anonim válasza:
29%
Nem engedném meg. Ha mégis csináltatna, akkor feljelenteném a tetoválót, és leszedetném a tetoválást. Nem érdekelne milyen heg maradna utána.
2013. szept. 22. 13:16
 2/10 anonim ***** válasza:

személyfüggő. én 14 évesen találtam ki, hogy mit szeretnék, 18 évesen csináltattam meg, 22 vagyok és még mindig imádom. ismerősöm 17 évesen csináltatta, ugyanígy van vele, mint én.

de ha csak hirtelen ötlet, akkor lehetsz 40 is, az korai.

2013. szept. 22. 13:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én tetoválóművész akarok lenni.

Azért ajánlják 18 év felett a tetoválást, mert huszonéves korodig még nősz, formásodsz, stb, így nagy eséllyel fog eldeformálódni, elmosódni a tetoválásod.

Én már elmúltam 18, de még így sem szeretném megcsinálni a hőn áhított tetkómat, mert érzem, látom hogy még növök, alakulok. Inkább várom még pár évet minthogy megbánjam hogy türelmetlen voltam.

2013. szept. 22. 13:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó mindent leírt a véleményemről

Annyival kiegészíteném, hogy 16 évesen kevés embernek van kifoortt ízlése, tehát lehet 10-15 év múlva baromira megbánja a tetkóját. Ez persze nem kőbe vésett tény, de gyakori

2013. szept. 22. 13:23
 5/10 anonim válasza:

Ugyanazt akartam írni, mint a 3-as. 16 évesen még rengeteg változás előtt áll egy tini teste. Nem engedném.

18 évesen sem örülnék neki, de akkor már nem akadályozhatnám meg.

2013. szept. 22. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:

azért az is számít, hova varrat. csuklón, bokán pl. nem valószínű, hogy olyan sokat fog már változni :)

én pl. 14 évesen megálltam a növésben, és azóta max. csak nőiesedtem, kerekedtem.

2013. szept. 22. 13:27
 7/10 anonim ***** válasza:

32 éves vagyok.

3 barátnöm csináltatott 20-25 éves koruk között tetoválást.

Mindegyik már más milyet szeretne nem igazán tetszik nekik.

Egyik az akkor divatos nonfiguratív kézre körbe tetkot csináltatta, az a legrosszabb szerintem, mindenhonnan kilátszik neki, és már rég nem divat az ilyen.

Az egyik a vállán lévöt át üttette, mostani idvatosra, most már jobb egy kicsit. A harmadiknek 2 van de mindegyiktöl szabadulna.

2013. szept. 22. 13:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyén függő de piszkosul!

16 éves vagyok.... bárkit megkérdeztek az ismerőseim közül, ha ott vagyok ha nem... mindenki azt mondja hogy egy erős egyéniség vagyok aki bármit kezd el sosem adja fel!

Ezért is szeretném magamra tetováltatni egy éve már azt hogy ,,soha nem adom fel" vagy hogy ,,never give up".

Nagyszüleim, anyukám táncosok voltak, én is táncos vagyok, amióta az eszemet tudom, ebben nőttem fel, ezért egy dance felirat is várat magára.

Anya nem, de apa engedi mindkettőt hiszen a legjobb barátja fogja csinálni. :)

Szóval ha nem csak divatból akar egy semmire nem jó ,,beleve" vagy ,,love" turbórágó méretűt tetkót a csuklójára hogy menő legyen akkor lehet 16 éves vagy 56 is :) A lényeg, hogy akarja (de nem egy hete) és legyen jelentése, nem az hogy menőzni akarok... ;)

2013. szept. 22. 17:03
 9/10 A kérdező kommentje:
jah, csak azért egyeseknek a szüleidről is meglehet a véleménye, hogy engedték a 16 éves kisfiúknak/kislányuknak, hogy varrassa magát :)
2013. szept. 22. 17:15
 10/10 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező utolsó válaszára... Valahogy úgy érzem,hogy te nagyon ellenzed. Miért lenne ez a szülőre nézve negatív? Drogozni hagyja a gyerekét? Nem !! Jó hogy nem kell azt a tetkót mutogatni mindenkinek, de attól senki nem lesz rosszabb ember ha van egy tetoválása!
2013. szept. 24. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!