Hány éves kortól ajánlott a fenék tetoválás? 16 éves lánynek még korai? A bőr változása ( nyúlása, húzódása) miatt kérdezem.
16 éves vagyok és nagyon szeretnék a fenekemre 1 tetoválást ,csak érdekelne ,hogy nem korai-e még a bőr változása miatt ,vagy már nem fog húzodni vagy nyúlni a bőröm?
Hol lehet képeket nézni fenéktetoválásokról?
szerintem is egy pár évet még mindenképpen várj vele. Addig tervezgesd inkább, h tuti olyan motívum legyen, amit később nem bánsz meg.
Én 18 évesen csináltattam az elsőt (még mindig csak az van meg, de a következő tervei is megvannak már:))
Meg a fenék, sztem azért necces, mert ott változik leginkább a bőr. Legalábbis magamból indulok ki, vannak időszakaim mikor felszedek pár kilot, és megnő rendesen, aztán ha nem tetszem magamnak akkor teszek érte h lefogyjak, volt már h nagyon nagyon lefogytam, semmi seggem nem volt. De persze mindenkinél máshogy van.
A lényeg, h picit még várj vele. (De ha elhatároztad magad, ne hagyd, h lebeszéljenek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!