Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hol mutatna jól ez a szöveg?

Hol mutatna jól ez a szöveg?

Figyelt kérdés

Alice in Wonderland

Ezt szeretném magamra tetováltatni, teljes mértékben illik hozzám ez a szöveg, magát a történetet is szeretem, és a nevem is Aliz :D A kérdés, hogy hová? Még egy kisebb motívummal is eltudnám képzelni, de nem tudom hol mutatna jól, ötletek?

ui.: Az olyan hozzászólások, hogy "ha nem tudom eldönteni, hova akarom, akkor minek akarok tetoválást", nem kérek! Egyszerűen kíváncsi vagyok mások ötleteire, hátha így könnyebben kitalálom.

2013. szept. 21. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
öööö és nyilván örökre megváltoztatta az életed ez a mese, és kiba*szott fontos, és 40 évesen sem fogod szégyellni, és példát mutatsz vele a gyerekeidnek a tetoválások igényességének fontosságáról.
2013. szept. 21. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:

ja és ez pont annyira igényes, mint egy kalócsai hímzés a segged felett.

de hogy hasznos legyen a válaszom, a csipőcsontodnál dőlt betűkkel biztos jól nézne ki, három ponttal a végén. csak aztán nehogy ne merj strandra menni pár év múlva.

2013. szept. 21. 21:49
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves, első! Itt nem azon van a lényeg, hogy téged idézzelek, "örökre megváltoztatta az életed ez a mese". Nem a mesén van a hangsúly, maga a szöveg, amit jelent nekem, az a fontos. Világ életemben egy álmodozó személyiség voltam, és vagyok is. Nem is egyszer vágták pont ezt a fejemhez, hogy olyan vagyok, mint Aliz Csodaországban, és az évek alatt hozzám nőtt ez a néhány szócska. Jelképezi egy részem, azt amilyen vagyok.

De nem is értem miért magyarázkodok, feltettem egy kérdést, te pedig még csak normális választ sem tudtál adni. Mindig vannak ilyen emberek, de nem tudom, hogy ha így gondolkodsz, miért pont ide írsz?

2013. szept. 21. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Csukló, alkar, nyak, szeméremdomb :D
2013. szept. 21. 23:56
 5/7 A kérdező kommentje:
A csukló már nekem is eszembe jutott, mondjuk egy olyan 10 cm hosszúságú szöveg, valami egyszerűbb betűtípussal..
2013. szept. 22. 11:22
 6/7 anonim válasza:
Nekem soha sem lesz tetkom de ha lenne es ilyen akkor en a bokámra tenném, nem nagy betűkkel, valami szép, íves betűtipussal dőlten.
2013. szept. 29. 22:48
 7/7 anonim válasza:
Csuklódra, tarkóra vagy oldalborda - ezek néznek ki jól szerintem szövegnek.:)
2013. okt. 14. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!