Mennyire fáj az oldalra való tetoválás?
Heló!
Nagyon fog fájni, ebben biztos lehetsz. De nem kibírhatatlanul. Ahova akarsz, az a legkellemetlenebb felületek közé van sorolva - főleg, ha még olyan vékony vagy, mint mondod.
épp a napokban láttam erről egy post-ot de lehet csak hülyeség:D
Szia!
Nem tudom megcsináltattad-e már, de azért leírom a véleményem :)
Én is vékony lány vagyok, szinte "áttetsző" bőrrel, nekem is kint vannak a bordáim. Első tetoválásom volt, és az egész oldalamat befedi, tehát nem kicsi. Egyáltalán nem fájt... :) AZóta van egy másik is a tarkómon, bár jóval kisebb, de azt meg meg sem éreztem. Viszont mikor az első után hazaértem, eléggé szédültem, és rögötn el is aludtam, elég nagy volt a "nyílt sebfelület" szóval azért kikészült tőle a szervezetem rendesen, de akkor közben fájni nem fájt :)
Remélem segítettem kicsit, ha még előtte állsz :)
23/L
Személyfüggő... nekem is az oldalamon volt a bordáknál, és egyáltalán nem fájt. Szólt a tetováló, hogy kemény lesz, főleg első tetkónak de 1-2 másodperc volt csak mikor érzékenyebb részhez ért - bőven kibírható, szerintem egy menstruációs görcs sokkal durvább :P
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!