Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Bevarasodott tetoválás?! (Lent)

Bevarasodott tetoválás?! (Lent)

Figyelt kérdés

3 napja csináltattam egy tetoválást a csuklómra 1. nap fóliáztam, 2. nap már nem fóliáztam le hanem 2 óránként kentem, északára lefóliáztam és ma reggel néhány helyen elkezdett varasodni. ma is 2 óránként kentem.

Baj, hogy bevarasodott?

2013. szept. 17. 15:06
1 2
 1/11 SzilKa ***** válasza:
24%

Azért varrasodott be, mert nem fóliáztad folyamatosan 3 napog. A fólia alatt nem tudott volna a varr kialakulni. Ahol vastag a varr, ott ki fog potyogni a festék és korrekcióra szorul majd.

Hogy baj-e, az attól függ, hogy a tetoválód mondta-e, hogy fóliázd, vagy sem. Utóbbi esetben köteles ingyen javítani.

Egy tetováló

2013. szept. 17. 15:09
 2/11 A kérdező kommentje:
A tetováló azt mondta, hogy elég 1 napig... Gondolom így több a haszon :/
2013. szept. 17. 15:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem fóliáztam a tetoválásomat, és nem varasodott be, rendesen begyógyult.
2013. szept. 17. 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
2 napig elég kb fóliázni, ha nem dolgozol koszos helyen. a 2 óránként kenés baromi sok
2013. szept. 17. 16:50
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

suliba járok ( a 2 óránkénti kenést is a tetoválóm javasolta)

2013. szept. 17. 17:52
 6/11 SzilKa ***** válasza:
3-as, nem mindenki hajlamos a vastag varrasodásra, így nem mindenkinél okoz gondot, ha nem fóliázza, viszont aki sebesedik, annak mindenképp kéne fóliáznia.
2013. szept. 17. 23:06
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
hülyeség, amit az első mond. Egyáltalán nem kell fóliázni, mert csak kiáztatod a festéket. Nem tudom, az első honnan szedi a baromságait, de minden tetoválás bevarrasodik, mivel az egy SEB. Ha a sebed bevarrasodik (van, akinek nem hajlamos rá a bőre), annak a tetoválása is be fog. És nyugi, nem fog "kipotyogni" a festék, szépen lejön a varr magától, a szín alatta marad, mivel az a bőröd alá lett beütve! Lényeg, hogy ne kapard, mert még nincs teljesen begyógyulva, így "kihúzhatod" a festéket belőle.
2013. szept. 18. 08:58
 8/11 SzilKa ***** válasza:
85%

Bírom, amikor egy laikus leszólja a szakmabélit... Egyáltalán nem baromság a fóliázás, de persze mki azt csinál, amit akar, nekem csak az a fontos, hogy az én vendégeim tartsák be, amivel ellátom őket... Javítanom eddig csak azoknak kellett, akiknél kiderült, hogy nem tartották be a fóliázást, de lehet azt látni is utólag, mert elég jellegzetes, amikor kipotyog a festék.

Egy tetováló

2013. szept. 18. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:
sok tetoválásom van. Azt az EGYET kellett áthúzni, amit fóliáztam, abból ázott ki a festék. A többin épphogy kellett/ ha kellett egyáltalán korrigálni. Ugyan nem vagyok tetováló, csak ezt tapasztaltam!
2013. szept. 18. 18:57
 10/11 SzilKa ***** válasza:
53%

maradjunk annyiban, hogy több tetoválást készítettem és több embernek, mint amennyi tetoválásod van... Nem mellesleg meg lehet kérdezni az igazán nagy művészeket, milyen utókezelést javasolnak, ők is a fóliázás mellett voksolnak.

Valószínűleg vastagabban kented a krémet a fólia alatt, mint kellett volna, nem cserélted elégszer a fóliát - vagy az is előfordulhat, hogy Te vagy a kivétel, aki erősíti a szabályt. Ez viszont nem jelenti azt, hogy le kell szólni olyasvalakit, akinek jóval több tapasztalata van a témában.

Peace.

2013. szept. 18. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!